Da!

luni, noiembrie 23, 2009

Va multumim ca ati votat ieri.

Atat. Nu, nu e nici un misto. Nici vreo ironie. Stim, e normal sa votezi, dar cum in Romania lucrurile normale sunt in general rare, simtim nevoia sa le multumim “normalilor”.



PS: ieri, spre sectie, am remarcat un suprem exemplu de analfabetism imagistic: dl. candidat Manole si-a tras ca logo exact o pereche de ciocane de tamplar – adica fix simbolul partidului cvasi-fascist din “The Wall”. Ghitza-ghitzalau.

Sau mai stii, poate i s-au lipit de creier in anii ’90, cand el era mic iar respectivele ciocane marsaluitoare erau parte din genericul emisiunii “Gaudeamus”. Emisiune prezentata atunci de seful uneia din multinationalele de publicitate prezente azi in Bukresh.

6 comentarii:

mande spunea...

normalitatea este suma lucrurilor obisnuite ce caracterizeaza o tara, un obiect sau o fiinta.

plecand de la aceasta lema normalitatea romaneasca inseamna autocare cu votanti, sticle de ulei, zahar si alte nimicuri.

sau, admitand ca nu suntem niste fomisti analfabeti, normalitatea inseamna procente vandute, functii negociate in sistem de troc, etc.

e, d-aia democratia asta mi se pare belita, la fel ca normalitatea in care victima se duce sa-si voteze calaul.

nu tin prea mult la eticheta de om normal, dar parca nici sa ma intorc ca cainele la borala la fiecare 5 ani nu-mi vine, sa zic poate de data asta o fi mai bine.

a! si sa nu uitam cum "de NATO" nu am avut libertatea sa ne plimbam, normal, pe strada. acolo e panica mea, de-aia nu-mi votez calau, ma pis pe el.

gheorghe doja spunea...

da, dar daca toata lumea face ca tine, inseamna ca oamenilor care dau un 50 de lei pentru un vot o sa le fie din ce in ce mai usor. si pretul o sa scada intai la 30 de lei, apoi la doar 10.

daca votezi, macar o sa trebuiasca sa-si cheltuiasca patriciu mai multi din banii pe care ni-i ia.

fie si numai din haiducie, ca sa dea mai multi bani la vaduve si saraci si tot pare ca e mai decent sa votezi in loc sa nu votezi.

Anonim spunea...

dati si voi macar initialele prezentatorului de Gaudeamus.
sau inca macar un indiciu.
pleeeeeease.

horia closca spunea...

sa-i spunem Teddy prezentatorului de Gaudeamus.

Anonim spunea...

lita chitalau

Anonim spunea...

as fi preferat tasta si ciocanul