Da!

luni, noiembrie 23, 2009

Se strang desenele pentru calendar.

Adica pentru calendarul facut de ADC impreuna cu Clubul Ilustratorilor. Imperecherea s-a facut prin tragere la sorti. Noua ne-au picat din calendar lunile Martie si Iunie, si din Club ilustratoarele Mihaela Paraschivu si Suzan Suliman. Mihaela ne-a facut insa doua “finale” (mai jos) si astfel avem “l’embarras de choix”, pen’ca there can be only one, vorba highlanderului. Produsul finit – intr-un tiraj de “collectible item” probabil – in curand pe la prieteni din ADC, la “Club” sau ceva librarii.


10 comentarii:

Anonim spunea...

La cine ma prostituez si eu pentru un calendar?
Ovidiu

Anonim spunea...

Imi place cum sunt realizate, insa nu vad relevanta. Sa nu mai spunem ca fetele lor sunt foarte triste.

Poate va mai ganditi.

Andra.

Anonim spunea...

cam triste si gri pentru ilustratii primavaratece / varatece.

Fetele sunt inexpresive.

Anonim spunea...

nu am nimic de zis si nu sunt

Andra

serban spunea...

1. cu prostitutia, banuiesc ca la noi.

2. relevanta de data asta nu prinde top 3-ul. relevant pentru cine? e relevant pentru ilustrator si pentru art-director. cum nu mai e un detergent in fundal, cu un facaletz in mana, privindu-ne cu inteles, gen 'be happy or else!", ne permitem sa nu fim extra-veseli, ca nu e musai si nici nu e cazul. this is how we felt.

3. mizez pe publicitatea de sezon sa compenseze deficitul de voie buna din pagina noastra de martie. cred ca pepsi ne va inveseli negresit in acea perioada. in plus, ganditi-va cat de vesel o sa fie calendarul Rompetrol de pilda. sau calendarul CrisTim.

astfel, cred ca in martie 2010 vom asista la un regal al veseliei - deci stati linistiti. cred ca disidenta noastra va trece neobservata in explozia de iepurasi si reduceri optimiste.

4. pentru 2011 propun deja tema: "emil cioran, omul, opera". si va promit de pe acum ca o sa le facem super-vesele.

august cel prost spunea...

n-am nici o treaba cu tristetea din desene, de altfel de fiecare data cand ma intorc in tara ma socheaza cat de tristi si incruntati sunt romanii care merg pe strada. de unde nu-i, nici dumnezeu nu cere.

Anonim spunea...

bun, daca nu vesele macar expresive.

In plus, observ ca in scena autobuzului doamnele in varsta stau in picioare, iar tineretul pe scaune

Nu vreau sa fiu lupul moralizator dar advertising-ul ar putea sa fie si putin educativ nu neaparat sa reflecte realitata nesimtita?

Cat despre expresia fetelor, cred ca se putea mai mult. Daca se dorea sa se exprime nefericirea femeilor din autobuze, pai macar sa fie suparate si dezgustate :-)

Altfel, ilustratia cu florareasa rulz compozitional si cromatic.

Anonim spunea...

Relevant pentru a transmite spiritul lunii respective.
Un calendar trebuie oricum sa aiba o idee comuna,indiferent ca ne exprimam prin peisaje, mezeluri, etc.
Ar merge imaginile respective daca tema calendarului ar fi ianuarie in viata de zi cu zi, februarie in viata de zi cu zi, etc.
Andra.

imaculata conceptiune spunea...

ba mie imi plac desenele; sint autentice, si prind in clin d'oeil oftatul si dorul, marcile inregistrate ale acestei tari, alaturi de spiritul fabulist al lui mos craciun si al prietenilor sai.

si am ris la anonimul patru, dar andra s-o fi prins?

Anonim spunea...

Ha,ha, ha! Ce amuzant. Trebuia sa rad.

Andra.