Da!

luni, iulie 19, 2010

Sufland greu in ceafa bulgarului.



Trecand in Bulgaria - cu bacul global, bineinteles - am constatat urmatoarele: bulgarii au editii locale ale revistelor L’Europeo, Rolling Stone si FourFourTwo. Subliniem faptul ca "20 de ani dupa" noi continuam sa nu avem vreo revista buna si vitala de muzica si nici vreo revista de fotbal serioasa, cu continut civilizat & avizat.


Altfel, cu bergenbier-ul local, adica Kamenitza, in trecutul foarte apropiat castigai bilete la Rammstein si DVD-uri cu Metallica. Ia te uita la zarzavagii, fac ce fac si tot inaintea noastra sunt.

PS: unde mai pui ca acolo pana si hipsterii au toboganul lor dedicat.

3 comentarii:

Anonim spunea...

bulgaria e muci, oricit de des oti traversa voi cu bacu dunarea in cautarea de legume si marfa eftin, la angro

auctorul spunea...

da, dar e muci cu FourFourTwo si Rolling Stone - exact asta voiam sa subliniez. noi suntem muci fara FourFourTwo si Rolling Stone.

Nationalismul tau de 1913 pute ca un cal mort de Jilava, adica peisajul olfactiv care te intampina deseori cand te intorci din Bulgaria si intri in Bucuresti, mareata capitala a Romaniei.

bulgarohtonul autohton spunea...

bre, fourfourtwo si rolling stones...
ma doare pe mine fix in pula ca aia au niste reviste pe care bucurestiu nu le are. io nu citesc reviste.

iar despre tara noastra, mi-ar fi placut sa spun ca arde, in timp ce basescu se piaptana, sau boc, sau alta gluma din asta, dar, din pacate, romania nu arde oricat de tare se trage in piept. tiu sa precizez insa ca bulgaria pute chiar nasol, ca si ei au drumuri urite, femei muuuult mai urite, iar gaborii lor mult mai spagari. asta sa nu mai vorbim ca la ei se mai da cu cite-o bomba din cind in cind, cind voi va extaziati la litoralu lor de anii 80

pute amandoua, da-le dreacu