Da!

joi, iulie 22, 2010

“Ridica-te, Lazare!”

Si brusc, s-a ridicat si a umblat (ei, nu chiar asa de brusc). E vorba de Lazarul nostru, Vlad, care s-a decis sa iasa – macar o vreme - din minunata lume a advertisingului romanesc. Asta in acelasi an fatidic in care, pe rand, Gerry Graf, Ty Montague si Alex Bogusky au avut cam aceeasi idée - Ok, Ok, pastram proportiile. Speram sa se desfuta un pic la cap undeva frumos. Dupa care, la un moment dat, nazuim sa i se aplece de libertatea si de posibilitatile nesfarsite pe care ti le da munca fara brief si, cine stie…


Unii zic ca le va lipsi baritonelul lui in permanenta schimbare de voce, altii regreta cel mai mult aparent infinita rabdare vis a vis de dorintele UniCreditului (iata, n-a fost chiar atat de infinita), insa eu unul voi deplange lipsa ‘ce draguuuutz!’-urilor spargatoare de gheata din debutul prezentarilor la clienti noi - comentarii invariabil generate de customizarea simpsoneasca a mac-ului penultimului baimarean de la Head. Dictatura constanteana poate deci incepe “in full”.


PS: daca aducea ieri suficienta bere nu se amestecau bauturile si daca nu se amestecau bauturile unicul baimarean ramas nu venea azi la 13.30 la job, cu o pisica moarta in gura. Si nici nu facea ieri poze tampite in stanga si-n dreapta.

6 comentarii:

project manager spunea...

he will be forever missed :(

project manager 2 spunea...

forever and ever!

wysiwyn spunea...

vreau si eu abtibild cu simmsoni! :B

mande spunea...

aaaa, d-aia capcha pe blog si nemoderare! am inteles.

razvanexu spunea...

I-ati facut si voi cadou o cheie? Ma gandesc ca aia cu bart nu se potriveste chiar peste tot...

radu radulescu spunea...

sa inteleg ca acum angajati art?