Da!

marți, iunie 29, 2010

Mixul de marketing in weekend-ul trecut.

“Vanzarile” si “distributia” s-au dus cu precadere la BigFour.


Iar “marketingul” si “comunicarea” a mers mai degraba la Massive Attack. Am strigat “Cine n-a scris sau n-a modificat niciodata un headline sa ridice mana!”, dar - dupa cum ma asteptam – nimeni din multime n-a ridicat-o; in mod evident nu era cazul.


La afterparty, Craciun a furnizat “the comic relief”, intervenind in pozele fanilor alaturi de indragitii lor artisti. Mai jos, Xmas stricand un foto-session cu dl. Grantley Marshall (aka Grant - nu cel de la Ursus – aka Daddy G)

6 comentarii:

Anonim spunea...

golo si serban unde s-au dus. adica serban e clar rocker, dar golo ar putea fi "electronist", ca e genul ala msi pe "cooleala".

serban alexandrescu spunea...

m-am dus la amandoua, pe rand, o zi la unii, o zi la altii. vorba aia, "nimic din ce e omenesc... bla-bla-bla". la slayer am vazut o tanti in mov cu tocuri cum dansa semi-languros pe Slayer.

la metallica era sa borasca o PNL-ista pe mine (stiu ca era pnl-ista, de la tineret, pentru ca voia sa fluture un steag electoral, insa un coleg de organizatie a avertizat-o sententios: 'hai sa nu amestecam politica cu muzica'- Ii multumesc, lui, colegului)

cat despre massive attack, sa fii tu sanatos - cand eram la tempo, in 1997, aveam contul Shell si astfel am facut rost de autocolante din alea mari cu "inflamabil" de pus pe TIR-uri, pentru ca ala era "logo"-ul lui MA. tre sa mai am unul pe undeva.

PS: golo e in concediu si n-a fost nicaieri. el cred ca s-ar fi dus la LL Cool J sau la Run DMC - ma rog, la orice e old skool cu street cred, e inghetat in anii '80 si poarta haine fluo. adica trupele pentru care '88 a fost un an bun. exagerez, dar nu mult.

Anonim spunea...

nu stiu de golo, dar serban era sigur la copiii electro; cum deduc prezenta lui in spatele baracutei din stinga barului? pai n-avea cine altcineva sa ii faca poza lui craciun

medium attack spunea...

lui Craciun ii mai putea face poza Diana sau Ovidiu sau chiar si Prietena Lui Craciun TM.

Anonim spunea...

Cine, Hot Lips?

barbiturice spunea...

sau, de ce nu, chiar si poparlan, si astfel evenimentul ar fi avut si acoperire nationala pe toata suprafata blogului