Da!

joi, septembrie 24, 2009

Lansare WebPR.

Ne-am dus, find oarecum parteneri cu dansii in proiect - pentru ca in general avem incredere in cam tot ce iese pe filiera HotNews. Da, asta e o limba-n fund, insa destul de meritata, vis a vis de cam tot ce a facut gasca lui Manuela & Margarit in ultimii 8 ani in internetul “.ro”. Deseori sub niste presiuni financiare si politice greu de inchipuit.



“Vanatorul” din imagine este chiar pionierul mediei digitale – no shit - din Romania, Ioan Margarit. (mai are un nume, dar este cam greu de scris & pronuntat) Tecucean, zis si “tata lu’ HotNews”. Actualmente un “batranel chiraitor”, tot timpul ingrijorat din gura si razand din ochi. Omul ne-a ajutat sa-l ajutam acum 5 ani - cand l-am convins ca nu e nici un risc sa-si rebrandeze “revistapresei.ro” in “hotnews.ro”.

3 comentarii:

Anonim spunea...

santeti niste oameni care ar trebui sa puteti intoarce limba romana pe ambele fete, nu? ca din asta va cistigati piinea.
asa ca nu inteleg de ce tot insistati cu ghilimelele in posturi, e lumea atit de proasta incit sa nu mai distinga intre sensul propriu si cel figurat al unui cuvint?

daaaaaar, vazind acum infratirea cu oamenii-hotnwes, care abuzeaza de italice, imi dau seama de ce folositi cirje in scris. dar astept in curind si abuzul de majuscule, ca la prietenii vostri de la gsp. CUM AR SCRIE IOANITOAIA.

auctorele din sala spunea...

pai noi stim sa o intoarcem, dar nu stiu daca e ok cu majoritatea cititorilor. din experienta stiu ca e mai greu cu propriul si figuratul la poporul nost'. si nu e de prostie, e de lipsa de context, etc, etc. si nu e ilegal sau - foarte important - ne-gramatical.

pe de alta parte, nu m-as dezice nici de infratirea cu hotnews-ul si nici de cea cu GSP-ul. daca ei sunt problema presei romanesti, atunci nu mai am ce sa zic. e bine insa ca le-am rezolvat pe celelalte.

(Acest post A FOST SCRIS FARA GHILIMELE. Mi-ar fi venit insa SA PUN 2 PERECHI, IN PRIMUL PARAGRAF. Iar asteptarea ta A LUAT SFARSIT, AM ABUZAT SI DE MAJUSCULE)

ousman ndoye spunea...

hai steaua