Da!

luni, septembrie 21, 2009

“Condimente din sub-continente”.

Ca tot veni vorba – in postul cu Ramona – de “restaurant indian”, ne-am dat seama ca am intarziat nepermis de mult promovarea pe blog a “noului” (e in Ark déjà de vreo 3 -4 luni) indian al celebrului Amarjit. Da, chiar acel Amarjit (garda veche din D'Arcy, Lowe sau Saatchi ar trebui sa-l cunoasca) - “Pilotul”, pentru neinitiati – pentru ca are 8000 de ore de zbor pe Boeing 737 si DC 8.



Noua institutie de alimentatie publica se cheama “Musafir”, care se pare ca e un cuvant care inseamna exact acelasi lucru si la noi si la indieni; ba chiar si la turci, pentru ca e un cuvant persan la origine. Foarte relax & informal, meniul tocmai s-a marit sensibil, il recomandam calduros. Daca doriti mega-picant, omul are si o chestie care omoara oamenii mai mici si mai slabi. Sau chestia asta neuro-paralizanta, din acest borcan:



Desi are numere vechi din New Yorker (lasate banuiesc de “mama lui Ethan”), inca nu are nicio bere indiana dar il batem non-stop la cap in acest sens. Si tocmai a pus pe un vapor un container (ca acela in care si-a improvizat bucataria) in care – printre altele – e un cuptor tandoori original, din lut. Il asteptam cu infrigurare in portul Constanta, sperand ca nava sa nu fie deturnata de flamanzii pirati somalezi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

nenea e foarte simpatic. Am fost si eu intr-o seara si m-a cucerit.

Foarte prietenos si sociabil si deschis, a venit sa ne intrebe cum ne place, etc.,... chiar astept sa mai merg pe acolo....

eu nefiind membra de vre-o garda, abia acum am luat la cunostinta :-)