Da!

vineri, martie 16, 2007

La sfarsit de saptamana 01

Incepand de saptamana asta avem o colega noua in departamentul de Client Service pe nume Delia. Asta in timp ce la creatie, dupa cum am scris si ieri, avem cu un Egli in minus.

Saptamanile trecute am fost ocupati cu pitch-ul UniCredit. O saptamana am lucrat pentru el, o saptamana am asteptat rezultatul si o saptamana, dupa ce am aflat ca am castigat, am facut o noua campanie. Asta explica de ce n-am scris nimic pe blog in ultimul timp dar si de ce, incepand de azi, veti vedea iar pitici la televizor. Pitici de gradina, ca altfel de pitici au mai aparut intre timp si pe la alte banci.
















Primaria ne-a dat, noua si clientului nostru Red Bull, aprobare pentru Flugtag. Asa ca Rock and Roll-ul se pregateste sa ajute inca un rand de romani sa se arunce in Dambovita. Pana atunci postez un “daca doriti sa revedeti” de data trecuta.









































Tot Rock and Roll-ul, mana-n mana cu DaimlerChrysler Romania, a dat zece Clasa E de la Mercedes-Benz unor oameni alesi cu atentie din zece domenii diferite. Puteti afla mai multe amanunte despre campania E10 pe site-ul Mercedes-Benz.

In timpul asta, un salariat al Jurnalului National a scris ce i-au cerut altii despre noi si relatia noastra cu TVR. Daca sunteti curiosi ce parere avem despre articolul respectiv puteti citi raspunsurile lui Serban pe site-ul ziarului.

Cam atat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne, ce idiot e articolul. Ala habar n-are de ce inseamna un buget de publicitate. Iar sa zica de tvr 2 (care e super post) ce a zis e dovada de cretinism, daca nu ceva mai grav, mai ales in contextul trustului din care face parte (a se vedea vomitivele programe ale antenei 1). Eu as zice sa-l dati in judecata (daca aveti timp si chef sa va bagati in "masinaria infernala" care e justitia romana acum).

Anonim spunea...

ciutacu aka jolica pe forumu lu amdrei gheorghe de la profm e muci, un gazetar fursecar si pitic, mai pitic ca pitcii aia de la banca