Da!

vineri, martie 30, 2007

La sfarsit de saptamana 03

160 000 000 in prajituri.

Prajituri, torturi, tarte si inghetate de o suta saij’da milioane, adica recuzita adunata de alde Dima pentru viitorul spot Dolce – coming soon on a TV near you.
Valcu a incercat sa se depaseasca pe sine insusi, devenind Regele Martzipanului. Evident, diabeticii au avut accesul interzis in platou. Desi, abia in ultima jumatate de ora s-a dat liber la deglutit.




Piticii se intoarce.

Mica Treime is back with a vengeance ca urmare a licitatiei castigate pentru UniCredit. Pe TV se dau cu taxiul, dar au uitat sa ceara bonul stampilat si nu l-au putut deconta la Mariana. Aviz tuturor oamenilor din agentie.



Talpa & Blana


De la Rock & Roll ne parvin aceste imagini cu cetateni care isi fac damblalele la giganticul test-drive national organizat de fostii nostri colegi.



A aparut al treilea McKee din agentie.

Cea mai buna carte despre scenaristica scrisa vreodata, acum si in buzunarul lui Vlad Lazar. Gologan a ajuns deja la “Structure & Genre” iar Alexandrescu primise de mult un exemplar – actualmente foarte obosit – pe care il propovaduieste prin ATF. Recomandam editia legata, rezista mai bine.



Pizza si urari de bine.

Ruxandra a implinit frumoasa varsta de +1.
La multi ani.

(imagini amator)





Un comentariu:

Anonim spunea...

sa va fie de bine
si felicitari si la mai multe pentru grand si goldz si silverz si bronzez... keep up the effie way of what works best!