Da!

miercuri, martie 03, 2010

Stirea lunii trecute.

Ramasa neobservata, evident: un studiu din Statele Unite a masurat increderea oamenilor in recomandarile prietenilor de pe Facebook. The horror, the horror –in 2008, 45% mergeau pe mana lor. In 2009, intr-un singur an deci, doar 25% mai pun botul la ce le este impins de catre frenzii lor “dpFB”.

O erodare incredibila, care ne arata cat s-a abuzat si cat de prost a fost facuta exploatarea comerciala a “potentialului de recomandare”; adica principala promisiune catre advertiseri a retelelor sociale. Cu alte cuvinte, trepanati baieti, dar trepanati mai fin, nu cu barosul.

6 comentarii:

dragos spunea...

link?

cronicarul analog spunea...

am citit articolul, m-am adunat de pe jos, am povestit pe aici, am comentat, am dat print. ieri am scris post-ul, am cautat print-ul, ia-l de unde nu-i (deocamdata), probabil luat de diluviul cauzat de donna de servivi post-pitch-ul Petrom. mai caut insa, nu dispera.

cronicarul semi-analog spunea...

Social Media: Consumers Trust Their Friends Less - Advertising Age ...
Edelman Study Shows That Only 25% of People Find Peers Credible, Flying in Face of Social-Media Wisdom ... NEW YORK (AdAge.com) -- Whom do we increasingly trust less?

Asta am gasit dand acum search dupa articol, insa nu mai poate fi accesat acum decat de abonatii AdAge. sorry. mai caut printul insa.

umblu peste tot spunea...

cind eu aveam facebook in anglia, voi nici nu stiati ca ii zice fb.
acum nici nu stiam ca ii mai zice asa, daca nu citeam postul asta si descopeream ultima voastra descoperire.

primul om care i-a zis SP stelei popescu spunea...

asta mi se pare ca e cam asa: cand eu aveam par pubian in venezuela, voi nici nu stiati ca se cheama floci. cand eram eu in satu mare, la bicicleta se zicea tzoagla, bai retarzilor, samd.

mi se pare mie sau postul era despre altceva si nu despre cum se cheama & recheama intr-un argou sau jargon sau altul facebook-ul?

tu stii insa cum se cheama oamenii ca tine pe la noi? noi le zicem "gelegali", fraiere care nici habar n-ai de asta.

adica oameni gelosi ca performantele lor in materie de early-adopting stuff sunt egalate in timp si de gloata.

uite cineva mi-a zis ca stie - pe bune - un tip care se mandreste cu faptul ca e primul om din romania care a avut ceas cu ecran roz.

altcineva spunea...

eu eram unic inainte sa fie cool