Da!

miercuri, martie 17, 2010

Cum ar urla tiganul cu fiare vechi, “Aaaaaaaaaartanga-jaaaaaaam!”



Da, angajam art director. Si nu numai noi, pentru Head, ci si Cap cauta. Asa ca dam un urlet dublu, pentru ca - in mare - vrem cam acelasi lucru.

Nu vrem debutanti, vrem sa stii binisor ce si cum cu art-direction-ul. Nu stiu de Cap, dar in ce ne priveste, vrem sa poti sa-ti desenezi singur(a) schitele, nu suntem interesati de oameni care inceteaza sa fie art-directori cand se ia curentul.

Ce mai vrem? Sa-ti placa sa faci lucruri frumoase cand poti si urate cand trebuie. Sa gandesti modern; sa vrei ca la Londra, nu ca in Archive, sa fii de acord cu faptul ca de multe ori publicitatea nu trebuie sa arate a publicitate, dimpotriva.

Sa nu fii primadona usor ranibila si sa fii muncitor, pentru ca suntem in 2010, in plina criza, si se intorc pitch-urile pe banda rulanta ca prin 2001. Bashca, suntem agentii de creatie independente ambele – deci mai usor cu sponsorizarea creatiei din ce fura aia de la media (we don’t do media)

Portofolii si CV-uri, cu incredere, pe adresele gologan@headvertising.ro si pila@cap.ro (da, e foarte posibil sa le poshtim intre noi; daca vreti cu osebire la unii si deloc la ceilalti, specificati asta ca atare cand le trimiteti)

9 comentarii:

Anonim spunea...

care mi-ai sters cv-ul postat pe site? :D

radu radulescu spunea...

Pai bine mai oameni buni, aveam o impresie foarte frumoasa despre mr. Gologan. Adicatelea sa raspunda omul, sa zica daca e "da" sau "nu". Ca trimit oamenii cv si portfel si apoi asteapta si nimic nu se petrece. Si vorba aia, cu gandu' la Head pierdem personalu de 9 jumate spre alte locuri mai putin atragatoare, dar absolut necesare pentru asigurarea traiului pe timp de criza. asadar, rugam respectuos, sa se raspunda la mailuri, ca sa nu mai viseze lumea caini verzi pe pereti. Doamne ajuta!!

Anonim spunea...

CV-ul tau trebuia desenat, nu postat :))

Ovidiu

gologan spunea...

radu, mersi de "blanda atentionare"; ti-am zis acum pe mail; anyway, cu ocazia search-ului printre aplicatii, am mai gasit inca un cv ramas fara reply; mai proaspat, din fericire;

revin saptamana viitoare cu mail-urile in care anunt la cine o sa fie interviu si la cine nu;

serban alexandrescu spunea...

bre, radule, nu-l festeli pe golo aiurea, ca n-ai asteptat decat cateva zile, nu cu saptamanile, ca la multe alte case.

inteleg nerabdarea, insa e greu sa-si faca si treaba de zi cu zi si sa se mai si uite cu raspundere & discernamant prin toate portofoliile care le-am primit pana acum.

uite, tocmai i-am facut acum un pachetel cu 50 de bucati pe care nici eu nu le-am vazut in prealabil - oamenii aia saracii ce-or sa zica, ca nu cred ca o sa ii anunte poimaine cine da si cine ba?

piranha spunea...

No harm intended. Premisa era creata, pentru ca ultima data (anul trecut) raspunsese a doua zi. Si de asta s-a creat panica...

piranha spunea...

P.S: si oricum, ma gandeam ca unui specialist ii trebuie cateva minute de uitat pe portofoliu ca sa-si dea seama daca attendantul e sub nivelul cautat. In fine, nu am vrut sa "ranesc" pe nimeni. My bad.

anonim cu cv in corel spunea...

am zis sa nu il desenez, cred ine expresivitatea gandului care naste layout-uri numai bune sa impaturesti cozonacii in ele. tin si cu aceasta ocazie sa ii salut pe cei de la gabrila si asociatul si intreprinderea lor de doi lei.

costin popescu spunea...

cap s a decis in legatura cu ocuparea postului vacant de art director: radu pop aka the noper.
multumim ptr cvuri.