Da!

marți, mai 12, 2009

Shoot la Gazeta.


Actiunea s-a intamplat pe Giulesti, unde - de teama “dusului alb” oferit de obicei cu generozitate de spectatorii de etnie diferita de a mea (sa ma ierte dna.Gavrila-Bortun, stiu ca e combatanta, dar asta e adevarul) - n-am calcat decat la ultimul Romania – Olanda.


Iata gazonul pe care a calcat Van Basten, tunelul prin care a iesit Robben de ne-a capsat si vestiarul in care s-a dezechipat Van der Saar, unde de altfel s-a si petrecut actiunea micului nostru spot TV.



Si iata-l si pe Andrei Vochin fata in fata cu un nene care aduce la fata cu “printul ratarilor”, adica dl. international Marica. Da, asta inseamna ca iar i-am folosit pe redactorii Gazetei, care – in ritmul asta – in curand vor juca la fel de usor cum scriu.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Urgent.In atentia tov. Gologan. http://carpati.go.ro. Stima.

stil ostil spunea...

flacaul pe care nu v-ati obosit sa-l mai anuntati la intrarea pe teren e constantin dita (aici in rolul lui marica)
dar unde e alin-rupea-i-as-miinile-buzarin? l-ati lasat pe margine sa comenteze?

Alin spunea...

O campanie de un amatorism si de o stupizenie rarisima.
Ce dracu mai tinerilor, voua chiar nu va mai pasa de publicitate? De fapt, nu e de mirare, cotcodaceala asta ieftina e urmarea logica si fireasca a cardasiei cu gainatul.

Nu alin pe nimeni spunea...

Ca daca va mai pasa de publicitate puneati niste femei sa se bata pe microfoane ca sa le foloseasca pe post de vibratoare. Ala e profesionalism si inteligenta. Nu inteleg de ce va incapatanati sa nu invatati de la cei mari.

Anonim spunea...

Tare campania. Supertare.

Anonim spunea...

Felicitari. Surprinzatoare. Si cand te gandesti ca ratonii aia de Sandu si Dragomir au sarit ca arsi la "scrisorile de amenintare".
Good job!