Da!

marți, mai 19, 2009

Primul val de Gazeta.

Dupa teasingul gandit de Gazeta (“anonimele” & “vandalizatele”) - care a facut ca sloganul campaniei sa faca cateva zile consecutive prima pagina sau macar articole full-page la “concurenta” (sau pe site-urile ei, sau pe stirile sportive ale televiziunilor sportive concurente gspTV-ului) – de vineri a intrat si prima parte a “ateleului”.

Aici aveti TV-ul, cele 5 printuri facute pana acum si un “special” de outdoor gandit pentru Timisoara (unde treaba e atat de localizata, incat si Gazeta apare cu alte culori in capul ziarului) To be continued, a suivre, etc.










PS: o descriere ceva mai amanuntita a debutului ostilitatilor poate fi gasita pe blogul “clientului”, clickand aici.

4 comentarii:

Anonim spunea...

imi place campania si citesc gsp, dar:
1. gsp nu e toata media, cu toate tirajel lor, deci aia nu e evolutia media, e evolutia unei publicatii de sport, totusi
2. care publicatie de sport, desi acuza numai fotbalistii ca nu au despre ce sa scrie, ar trebui sa admita ca ca tabloidizarea sportului le aduce mai mult public decit tratarea lui intr-o maniera sobrissimo ca in l'equipe sau gazzetta delo sport.
3. si data viitoare sa il puneti pe copywriter sa faca o campanie in care stau ziaristii gsp in redactie si vine garda pe ei, dar nu garda garda ci brigazile de ultrasi, nemultumite de felul in care gazetarii gsp aleg sa lanseze zvonuri nefondate

serban alexandrescu spunea...

la 1. ai dreptate.
la 2. ai si n-ai dreptate; adica pe termen scurt nu e rea tabloidizarea, pe termen lung e moarte curata pentru marca dar nu numai.
la 3 iar ai si n-ai dreptate. uneori nu stii ca sunt nefondate si doar esti isteric sa il dai inaintea 'celorlalti'. dar daca stii, well, "calau, fa-ti datoria!"

Ioana Dark a lu Noe spunea...

nu mă pricep la fotbal sau la anatomie, dar aia cu ligamentele nu e cam dură? brrr.
îmi place spotul.

Anonim spunea...

anonim: regret, dar nu ai citit de multa vreme l'equipe si gazzetta. de pilda, in gazzetta vei gasi o pagina intreaga despre stiri mondene, moda, brrrrr!, rujuri, femei goale si alte chestii care probabil ca te enerveaza. Cit despre l'equipe, am avut sansa sa vad noul format, care va intra in productie in aproximativ doua luni. vor fi mai surprize. In al doilea rind, chestia cu informatiile pe surse e un loc comun in plasa caruia credeam ca un om de inteligenta ta nu va cadea. Uite, intra te org pe gsp.ro si vei gasi un interviu al colegei mele Luminita Paul cu fratii Fainaru, jurnalisti americani de calibru, unul laureat cu Pulitzer, altul autorul unei suepranchete despre dopaj, realizata pe surse! Un alt jurnalist american spunea ca "sursele sint camera de refugiu a democratiei". Gindeste-te un pic. Sint reguli ale profesiilor pe care, din afara, nu le intelegem, nu le agreem, dar ele fac profesia sa mearga. Multumesc pentru rabdare!