Da!

miercuri, mai 13, 2009

Au fost trei propuneri, am ramas pe asta

Incaltari de skateri (de preferat din gama NIKE 6.0), tricouri albastre cu imprimeu - obligatoriu ilustratie, niciodata image bank – si care nu poate fi mai mare de 2/3 din suprafata tricoului. Pantaloni uni, lejeri, din doc sau varianta, prevazuti cu buzunare laterale cu inchidere cu arici sau fermoar (chestiune de liber arbitru). Cromatic, pantalonii pot fi Pantone WARM GREY 5CVC sau 4755CVC. 4833CVC nu este o optiune, in acest caz. In zilele cu temperaturi sub 18 grade, pe sub tricou se imbraca o maleta gri sau alba. Pentru o tusa de stil, manecile pot fi suflecate. Dar asta e de preferat mai degraba in cazurile in care dezvaluie un ceas premium. Sau brate paroase.


Andrei si Cosmin au facut prima proba a uniformei de creativ pe care, incepand de miine, 14 mai, va deveni tinuta obligatorie in departament. Mai putin vinerea, cand e casual Friday si nu reusim sa ne decidem intre propunerile care au intrat pe shortlist-ul nostru de dressing code-uri:



2 comentarii:

gelu macelu spunea...

as merge pe var 2, cu addenda:
http://www.ehow.com/how_4678525_look-great-red-dress.html

cosmin spunea...

Varianta a 2a era si preferata mea, mai ales pentru manecile rabatabile, foarte practice in anotimpul incert prin care trecem. Directorul de creatie nu a aprobat, dar nu-i nimic, bagam la portofoliu.