Da!

joi, iulie 23, 2009

“Mami, de ce prin posterul nostru se vad neoanele?”Am constatat inca o data ca in Romania chiar nu conteaza cum iese un poster, cata vreme ti s-a oferit cel mai bun pret. Imi aduc aminte si acum de momentul in care, la Guild Film, ne intrebam cand ne veneau cu fedex-ul posterele de la Warner: “Oare de ce sunt tiparite si pe dos, dar invers?” “It’s the lightbox, stupid” ar fi trebuit sa ni se raspunda. Insa aveam scuza ca asta se intampla acum 16 ani. Dar am senzatia ca nici peste inca 16 ani romanii nu au sa invete cum trebuie produs un “back-lit”. Chiar daca au chiar alaturi un exemplu de ‘asa da’.

Si, tot in zona, m-am speriat infiorator de Adi. Care ar trebui sa fie ceva dragut pentru copii. Si care e inca o dovada a faptului ca multor romani li s-au facut dureroase injectii in ochi cand erau mici.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Addy mai exista? Acum 12-13 ani era foarte trendy printre colegii de scoala primara :D Aveau si ceva platforma on-line, era super. Aaaah, Addy, oamenii astia cruzi rad de tine si de animatiile tale de inceput de anii 90, pfui

o fană