Da!

miercuri, iulie 15, 2009

Lejer, de vara.

Un abuz lingvistic din catalogul Quelle, de prin paginile de lenjerie cu care in anii ’80 facea educatie sexuala la copilasii din Romania.


Hummer-ul Red Bull. Unic in Europa, condus de un sofer unic, care nu are voie sa-l dea nimanui sa-l conduca. Si despre care se zice ca e un H1 comanda speciala, captusit cap-coada cu boxe de zeci de mii de wati. Pe foaia de parcurs scrie ca tot-terenul umbla noaptea pe strazi, opreste intr-un cartier de oameni cumsecade si pune Santogold la maximum - din ratiuni de crestere a awareness-ului si posibile petreceri ad-hoc. Un fel de event-uri “Stop. Hummer Time!”, despre care am inteles ca nu au loc doar in Romania, ci si in Bulgaria, tara aflata sub directa comanda a HQ-ului de la Bucuresci.


Doua stampile de plic facute pentru ING n-au mai venit prin Adi Production, ci cu Posta Romana. Cand le-am dat din DTP, ni s-au parut absolut ok. Dar in calitate de clienti ING, credem ca aia cu “mying” putea fi totusi un pic mai mica. Iar aia cu telefonul, un pic mai mare. Si, daca se poate, textul de pe cerc, la fel, mai mare. A, si daca tot suntem aici, parca am fi pus un model de telefon modern, cu taste.



Goian locuieste pe Viilor, intr-un apartament de doua camere cu parintii. Dimineata manaca oua-ochi, invata foarte foarte prost la o scoala din apropiere si are doi prieteni (din care unul e varul lui), cu care ii place sa joace ore in sir Turism si Piticot.


Reader’s Digest a scos cartea asta de povesti, care clar nu exceleaza prin coperta 1, dar va asiguram ca este excelent ilustrata. Din cate am inteles, de o garnitura tanara si incisiva de ilustratori romani.


Magda de la ING s-a dus la Barcelona sa-l vada live pe BONO. Nu aici, la expozitia unde a dat intamplator peste el (lucru care, din ce am inteles, i-a schimbat viata), ci pe Camp Nou, la 360 TOUR. Individul care face semn ca nu se fac poze e bodyguard-ul lui Bono. Si nu e roman, desi arata foarte tare ca un Chisu mai tanar.


Mi-a fost greu sa stau in fata si sa nu intreb taximetristul “ce posturi prinde?”. “Niciunul. M-au mai intrebat si altii. E deodorant auto.”

Niciun comentariu: