Da!

marți, mai 04, 2010

8 ani, 5 luni si 4 zile in Head.


Genul asta de efuziuni alimentare in-house pot insemna doar 2 lucruri: zi de nastere sau zi de plecare. Poza de mai jos ne va lamuri insa ca e vorba de o plecare.


Empiric constatam ca in anii care se termina in “0” incep si se termina multe cicluri. Cette fois la, e randul lui Kati Manta (de la project management) sa se apuce de o noua meserie - cea de psihoterapeut. De unde si demisia inedit prezentata mai sus.


Si daca doriti sa va hipnotizeze (pentru ca poate) sa nu va inchipuiti ca va fi ceva ca in desene animate, cu un ceas legat de un lant balanganit in fata ochilor. Insa lucrand mai mult de 8 ani in publicitate, banuim ca are multa empatie cu oamenii crizati din agentii. Deci, de ce Xanax & Zoloft, daca va puteti voma problemele in poala lui Kati?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Se pricepe, pana si demisia a fost hipnotizanta. Cine stie ce-o sa va puna sa faceti la urmatorul telefon dat asaaa... de dor :)

shaman sharlatan spunea...

urmeaza chilotii cu bullet point-uri? sau rochia din 125 de slide-uri cusute unele de altele?

Anonim spunea...

si? angajati? :)

cu respect,
licurici

managementul crizat spunea...

@licurici:

ce stii sa faci? costi mult? duci la tavaleala? ai nervi tari? pumn tare in manusa de catifea? cv pe office@headvertising.ro daca ai chef de asa ceva.