Da!

luni, aprilie 26, 2010

Odihneasca-se in pace, macar vreo 2 saptamani.



Suntem mai saraci cu un dinamovist. Pentru ca, dupa cum se vede in poza de mai jos, dl. Octavian Viorel a parasit agentia Headvertising, urmand sa se ocupe in continuare doar de Pukka, copilul lui de suflet.



Conceptul activarii de ramas-bun a implicat ritualul clasic al pomenei. Astfel, s-a consumat coliva (cumparata, evident, de pe coliva.ro) si o bautura alcoolica cu aroma de vin.




Previzibil, colegii indurerati au pus bani de-o coroana din orhidee de plastic, in culorile clubului preferat de regretatul art-director.



Acum, cu o gaura in headcount, Gologan nu va mai putea tergiversa o decizie finala in ceea ce priveste alegerea noului nostru art.



In concluzie, Dumnezeu sa-l ierte, pentru toate deadline-urile calcate si pentru toate greselile lui, si cele cu voie si cele fara de voie, mai ales daca erau cat de cat pe brief.

7 comentarii:

van bommel spunea...

glume cu mortu, de categoria maron gigel punct org; ati aruncat si cu bani in sus, sa ii prinda concediatul?

spoof spunea...

asteptam cu interes fericitul castigator al postului de art. dati si un link catre portofoliul lui, sa ne ne dumirim cu totii, astia de n-am intrat pe shortlist.

van nistelrooy spunea...

pai nu era concediat, ca daca era concediat nu cred ca am mai fi angajat pe nimeni acum, nu?

van slow booze spunea...

@ van bommel> Banii i-a aruncat demisul pentru a intari perceptia ca este un miliardar excentric. coliva a fost placata cu aur imbogatit iar headerul de la categoria maron a fost compus chiar de "mort", asta ca chestie, asta inainte ca Catavencu sa "adere" la idee.

van der saar spunea...

Pomenirea lui va fi vesnica

van gaal spunea...

@van slow booze - nu am inteles chestia cu catavencu, nu lecturez, nu beau, nu fumez

van der vaart spunea...

@van nistelrooy
sa mori tu