Da!

vineri, septembrie 18, 2009

Cautam niste junior account manageri, pentru lapte si blana.

E momentul sa mai schimbam liniile, ca la hochei. Asa ca am iesit la vanatoare de suflete tinere si relativ inocente pentru departamentul nost’ de project management. Cerinte? Ba bine ca nu:

Am vrea sa vrea la noi, la Headvertising si nu neaparat la Grey sau Propaganda (n-avem nimic cu ei, dimpotriva; am dat si noi 2 nume de agentii la intamplare)

Am vrea sa stie ca mai au de invatat si – culmea! – ulterior, sa si invete; sa le fie draga cartea de specialitate & lectura. Sa nu se ia prea tare in serios si sa nu fie pitipoance sau “baetzi” de marketing - genul asta se aclimatizeaza greu la noi.

De asemenea, am vrea sa stie ca bantuie o criza financiara in lume & in tara, si astfel sa nu aiba "halucinatii salariale" de 2007 – ne-ar placea sa stie ca lumea s-a schimbat intre timp si ca e relativ imposibil ca un junior sa aiba mai multi bani decat un ne-junior plin de cicatrici sau decat un senior cu blana hartanita.

Am vazut déjà cativa posibili, dar iata ca tare ne-ar placea sa mai “avem optiuni” – exact cum sunt clientii pe care ii injuram cand vor sa vada si ei “mai multe propuneri”. Cu cat ii gasim mai repede, cu atat mai bine, deci – daca stiti vreun 'plauzibil' interesat, nu ezitati sa ii dati un forward sau un link la blog. Sau sa il puneti sa dea un e-mail la delia@headvertising.ro si la mircea@headvertising.ro.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Toate bune si frumoase pana la vrrajeala cu criza.. Baieti creativi ce sunteti, pana cand credeti ca va mai tine?

managementul crizat spunea...

ok, fie cum zici tu, noi mintim si nu e criza. acuma insa, "put your money where your mouth is", la propriu, si fa un credit la o banca, orice banca, acum, in toamna lui 2009. daca tu ai dreptate, n-ar trebuie sa fie nici o problema, nu?

si n-o sa se intample nimic cu leul in ianuarie 2010. si n-o sa fie nimeni dat afara in iarna asta. si consumul se va revigora brusc, si n-o sa se mai inchida nicio agentie, si o sa purtam cu totii camasi de clestar, si...

pana una alta, cineva mi-a zis ca a vazut azi un apartament pe kiseleff cu - no shit - 400 pe luna chirie. how does it compute?

totusi, dvs. domnule anonim, cum definiti criza? daca notiunea de 'criza economica' se poate aplica numai cand oamenii isi vor vinde un rinichi pentru o masa calda, atunci cred ca aveti dreptate si nu suntem in criza.

Anonim spunea...

voi dadeati salarii mici si cand nu era criza, intodeauna ati fost mult sub cota pietii pentru ca sunteti simpatici :)

Ioana Dark a lu Noe spunea...

de mă voi trezi, voi trimite cv. deocamdată mă mut, candidez și aplaud orchestre. care ar fi termenul limită?

Anonim spunea...

cam cand incep vizionarile de CV, ca am trimis si eu unu si acum astept cu infrigurare sa vad macar daca sunt chemat! :)

managementul crizat spunea...

pai maine sigur vedem inca 2 insi (anuntati deja) si dupa aceea inca vreo 4 alesi din cv-urile primite (inca ne-anuntati) - chiar daca restul de 4 un pic mai pe fast-forward, ca ne cam mega-grabim.

deci vis a vis de ioana dark, se incheie cand alegem 2 oameni ok, n-avem neaparat un deadline. cat o fi asta, mult, putin, atat o sa fie.

PS: trimiteti, daca trimiteti, pe adresa delia@headvertising.ro, ca mircea e un pic plecat din localitet.

Ramia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
poate viitorul coleg spunea...

daca tot ti-ai trimis cv, de ce naiba nu semnezi cu numele tau?

bunul dispecer spunea...

ANUNT relativ IMPORTANT:

cel putin deocamdata, nu mai trimiteti CV-uri, oameni buni. nu avem deja cum sa ii vedem pe toti cei care pareau interesanti din cele trimise pana acum.

maine am ales 6 (in loc de 4 programati) si poate o sa mai facem inca o zi de "prim-interviu" & ca y est - momentan.

multumim oricum din inima & ficat tuturor celor care ne-au trimis cv-uri, nici nu credeam ca dog the blogul are asa un 'following'. stay tuned for more info on this.

Ramia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.