Da!

joi, octombrie 30, 2008

Ne adaptam si noi la context.

Cu o geaca luata cu 10 lei de la un second hand de pe Mitropolit Nifon. Da misto in Rahova. E autentica, nu intoarce nimeni capul dupa tine, reprezinti zona Uranus. Si miscarea Flower Power, din care putem spune ca facem parte. Epicentrul creatiei romanesti la varf e situat vizavi de Piata de Flori.


2 comentarii:

Anonim spunea...

bine ca sinteti voi smecheri, pina v-o de\sumfla rotilii tiganii d-acolo, sda va mai vad atunci cit de interculturali sinteti. in ccentru ce-ave-a, va statea in git corporatiile, si ati venit voi aici unde reinviati spiritu noncofmormist al urbei urbei. luat-i-v-a de mina cu pederastul acela de vladnanca, ca pe-acolo incepeti sa umblati, prin aceleasi locuri comunne..??//

Anonim spunea...

Baieti ati intrat, vorba lui Sorin Antohi, pe terenul meu (bine ca ati terminat cu improvizatia din strada Tokio). Cateva hinturi: la parter tb. sa fie un coafor (sa se bucure si ochiul) iar administratorul sa NU aiba cazier, ca pretenar cu derbedeii imobiliari. Mai exista o scoala, care pretinde axiomatic sa nu aiba rozacruce pe buletin. Va asteptam in (epi)centru din nou. Where you belong!