Da!

marți, octombrie 14, 2008

Verii din Amsterdam.

Ii cheama LaMarque si, evident, sunt si ei in WorldWidePartners, comme nous. Cat poporul se veselea prin muzee (premiantii) si “magazine de cafea” (ne-premiantii), cat Andrei facea poze si Ovidiu umplea plase pentru mezin & lua jucarii cu dublura pentru “primii doi”, managementul avea sfat de taina (sanchi) cu Martin, honcho-ul lui LaMarque.

Discutia, a translat, incet-incet, de la digital, web, demo-centers si fee-uri de creatie la metrul-patrat in Amsterdam, preferabil pe canal. Deh, romani suntem. Alminteri, agentia e intr-o cladire care a apartinut unei companii de remorchere, deci din sala de intalniri iesi direct pe un “peron fluvial”.



Pe masa din meeting-room poti sa scrii si sa desenzi, din cauza ca au un client cu vopsele ultra-lavabile, caruia i-au cerut sa le trateze mesele in consecinta.



Asa e la creatie; si asta vede un nene care iese la tigara. Cele 2 nave de patrulare sunt ale unui colectionar care le-a luat de la Marina Militara, dar momentan nu are unde sa le tina. Deal-ul e ca le tine la ei in “parcare”, insa periodic are obligatia sa execute niste iesiri in mare cu agentia. Am face si noi asta, daca am avea sediul in Constanta (chiar, exista agentii de publicitate in Constanta?)




In rest, cam la fel ca in orice agentie, cu exceptia unui set de markere care l-au facut pe Gologan sa pofteasca ca o gravida la cirese.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci.
Olandezii sunt oameni ca si noi, cu deosebirea ca au o cariera in spate. Si un canal in fata, care nu aduce deloc cu Constanta, ci cu bratul Chilia (nu nu Borcea).

Anonim spunea...

da, exista un soi d agentura si prin cta :)
sau isi trage una mazare