Da!

miercuri, octombrie 01, 2008

Canavaua epica

Textul de mai jos apare in flyerul movieplex in dreptul unui poster in care pe Dorel Visan pare sa il supere o migrena:

DINCOLO DE AMERICA este un thriller psihologic, cu insertii erotice care includ atat sentimentul cel mai genuin, cat si sexualismul cel mai cinic - ca arhetipuri codificate ale unei societati inchise, coercitive, dictatoriale. Canavaua epica este de basm modern, pe o variatiune a temei Pygmalion si Galateea cu roluri inversate, desfasurata intr-un spatiu concentrationar, conducand la un CASABLANCA est-european, in care povestea de dragoste, fundament al pastrarii identitatii umane, infrunta regimul totalitar.



Intr-un fel e bine ca astfel de filme sunt promovate cu astfel de texte, astfel de postere si astfel de trailere. Sa nu cumva sa te pacalesti si sa dai banii pe bilet.
Dar pe de alta parte, cand te gandesti ca ai dat deja niste bani pentru filmul asta, iti vine sa scrii pe bloguri texte in care sa se repete de multe ori cuvantul "jenant".




Pana la urma, mult mai dureros decat "un Casablanca est-european" sau "o variatiune a temei Pygmalion si Galateea cu roluri inversate", este citatul "un nou film romanesc".

6 comentarii:

Anonim spunea...

se dezbraca daniela nane?

Anonim spunea...

io cred ca n-ati inteles nimic...daca l-ati cunoaste pe autor, adica regizor-ca nu vorbesc de scenaristul director CNC-e...El a mai facut ceva filme. La fel de proaste...este consecvent.
PS: Chiar tre' sa se dezbrace?

Anonim spunea...

dedicatie speciala pentru GOLO:
http://www.youtube.com/watch?v=pOXcIZa2B24

Anonim spunea...

misto,
danke,
gologan

Anonim spunea...

mie mi-a placut mai mult aia cu "te-am dat cu caca"

Anonim spunea...

eu vreau sa se dezbrace daniela nane, ca pe maria dinulescu am mai vazut-o goala :))