Da!

miercuri, noiembrie 24, 2010

"Maestre, se poate sa-mi desenati si mie ceva frumos?"

Alexandru Ciubotariu, un nume des intalnit in paginile blogului nostru si, de cateva saptamani si in istoria bedeului autohton, ne-a calcat azi cu o sacosa de exemplare din "Istoria Benzii Desenate Romanesti", pentru care am organizat pe fast forward o sesiune de autografe.


Soimulescu asteapta urmatoarea sacosa, pentru ca la asta am ajuns sa dam cu banul pe ultimul exemplar pe care, culmea, l-a castigat Soimulescu, dar i l-a saltat in final Ovidiu cu replica "Ba, da' eu am trei copii.". Dragos, ca de obicei, castiga lucrurile cinstit.


Cartea, cheala de autograf, costa 60 de lei si se gaseste, mai mult ca probabil, la Carturesti. Ca e scoasa la Vellant, un soi de editura a librariei.


Reactia Pisicii Patrate la sesizarea unui client frustrat ca "sotul", membru fondator al lui cevamarunt.ro si scenarist de cartoon-uri, nu a fost inclus in enciclopedia clasicilor.

8 comentarii:

daiana spunea...

haideti frate, de ce ati scris si asta?

traiectoria spunea...

cana din poza cre ca e a mea...

traiectoria spunea...

cana din ultima poza. nu ma refeream la ciorba lui radu

managementul crizat spunea...

@daiana

pentru ca noi nu ascundem nimic cititorilor nostri. e singura cale sa fii credibil intr-o lume digitala, cum e lumea de azi (ras infundat)

matusha ranitzilor spunea...

ramono, vrei cana inapoi? s-o spalam si s-o punem intr-un DHL de cluj?

traiectoria spunea...

n-o vreau la cluj. dimpotriva, ma bucur si sunt onorata ca e la voi, cu atat mai mult cu cat beau din ea oameni ca Ciubi:)
si lasand cana la o parte, bravo Ciubi

Anonim spunea...

dati-i cana lui ovidiu. are copii.

Anonim spunea...

Are copiii.