Da!

vineri, octombrie 02, 2009

Raspunsul

Acum ca tot l-am laudat pe Marius Olteanu pentru figura frumoasa facuta la cele doua proiecte la care am colaborat pana in prezent, ne gandeam ca ar fi un moment bun sa aratam lumii si spotul al doilea regizat de dansul pentru Pasta d'oro. Nu de alta, dar de luni intra pe TV si, dupa cum ne-am (sau v-am) obisnuit, vrem sa-l aratam aici in premiera.

5 comentarii:

Anonim spunea...

1. De ce este un beneficiu faptul ca sunt rezistente la fierbere? E cool sa fierbi paste mult? Sau care e faza?

2. De ce ar fi o problema sa aiba ou? Oul nu e de bine?
Nu inseamna gust in plus? Proteine in plus?

E ok sa comunici tot ce cere clientul in brief intr-un mod interesant. Dar oare e util ce cere clientul in brief?

Vlad de la Head spunea...

Eu as zice ca:

1. Rezistenta la fierbere e foarte utila pentru oamenii care nu se pricep prea bine la gatit sau care uita putin mai mult pastele pe foc. Pentru ca nu e un bai atat de mare daca lasi pastele Pasta d'oro la fiert mai mult decat trebuie. Tot bune ies.

2. Pentru unii oameni e bine ca nu au ou, asa cum pentru altii e foarte bine ca au un continut scazut de gluten. Pentru noi, faptul ca sunt aurii desi nu au nici ou nici coloranti a fost de mare ajutor in construirea strategiei de comunicare (vezi spotul intrebarea). Plus ca oul nu ajuta cu nimic rezistenta la fierbere.

Dar nu, nici eu nu cred ca e util sa spui intotdeauna tot ce pune clientul in brief. In cazul asta, insa, a fost foarte util.

trendology spunea...

Ok, Barilla n-au decit apa si griu, n-au coloranti, sint aurii. Cind or intra si in Kaufland, le incerc si pe ele, macar pentru ca sint romanesti. Nu, oul nu e un avantaj.

Anonim spunea...

muritorii de rind vorbesc de paste.

Helena spunea...

Trendology, oul este un avantaj atunci cand vrei paste de post, dar si paste cu continut caloric mai scazut.
Cat priveste rezistenta la fiert, este foarte important ca, daca din gresala le lasi un minut mai mult, sa nu se faca terci, ci sa ramane tot al dente. Pastele care se terciuiesc nu numai ca isi pierd gustul bun, dar sunt si nocive pt stomac din cauza ca se digera foarte greu.
Evident, gospodinele si iubitorii de paste stiu.