Da!

vineri, octombrie 23, 2009

“A DIY attitude”.

Ce au in comun punkistii si pesedistii din sectorul 1? Placerea lucrului manual, cu pixul, xeroxul, pelicanolul si foarfeca. Plicul de mai jos e facut artizanal, cu constiinta bugetului alocat, si e bazat pe premisa ca dintr-un singur plic DL se pot face 4 mai mici, daca se vrea. Textul e bagat cu pixul, cu un contur umplut meticulous cu un flaro negru, de catre un om cu multa rabdare si mult timp liber.



Interiorul e la fel de artizanal, ca si textul de altfel – remarcam doar ca intelectualii nu pot fi barbati fara ocupatie, sunt trecuti in categorii separate (Cioran ar fi avut dificultati sa se inscrie in PSD sectorul 1). Insa femeile casnice par din acelasi aluat cu fostii militari. Interesanta si formula de incheiere: “sa traiti”. ‘Loc-repaus!



Departe de noi gandul sa facem misto de eficienta unui astfel de material, ba chiar credem ca ea e superioara unui pliant A4 impaturit in 3 tiparit pe hartie lucioasa cu poze fotoshopate si semnaturi scanate. Asta e “vero”, e “din inima” e “personal” si e “de criza”. Doar ca am fi vrut sa aiba mai putine greseli gramaticale. Pe de o alta parte, nu doar militarii pensionati le fac, ci si jumatate din candidatii la scoala ADC, deci s-ar putea sa fie chiar si mai ‘vero’ asa.

Si tot pe aceasta cale va reamintim ca Gologan ar profita de “evenimentele din noiembrie” ca sa isi completeze inedita colectie de materiale electorale. E déjà substantiala, si in cativa ani ar putea face obiectul unui volum Taschen. Deci daca vedeti ceva misto in campania asta, bagati-l in buzunar si apoi bagati-l intr-un plic cu adresa “Cornel Gologan, c/o headvertising, calea rahovei 196 A, etaj 1, Bucuresti” Sau aduceti-le personal, intotdeauna avem niste bautura ramasa de la petreceri.

3 comentarii:

Anonim spunea...

c/o = chief slash officer?

Anonim spunea...

superbissim posm

cainele spunea...

c/o adica "courtesy of", termen postal intrat in folosinta via engleza, recunoscut ca atare in toata lumea - adica nu e adresa omului respectiv insa cel de la adresa se angajeaza sa faca sa ii parvina expedierea celui vizat.

recte, nu am dat adresa de acasa a lui gologan, pentru ca poate ii trimiteti un banner misto penelist din boldesti scaieni si nu are postasul cum sa i-o bage in cutia postala.

altfel, noi nu avem in head "ofiteri", dupa cum se poarta in alte agentii- desi avem vreo 8 oameni care au facut armata plus 2 parasutisti.