Da!

joi, aprilie 17, 2008

Patriotism local

Ce facuram constatand ca iar e lansare de model nou (Jeep Patriot) dar iar nu sunt bani de TV? Am bocanit la usa You Tube-ului si am cerut voie sa folosim footage filmat de posesorii de Jeep Patriot din lumea larga. Ca e absolut aiurea sa ai o masina noua si sa nu poti folosi imagini in miscare pentru promovare.

Asa ca am facut un site simplissim pentru ca lumea sa nu mai trebuiasca sa cotrobaie pe You Tube dupa clip-uri si l-am promovat prin restul mediei disponibile (radio, outdoor – nu e intamplator “playing bar”-ul care apare sub imagine). Pe web de pilda, l-am promovat folosind footage filmat de un nene din Statele Unite cunoscut pe YouTube drept JSiN303.

Si mai e un avantaj in folosirea de footage de la posesori: e evident ca nu e nimic trucat, aranjat, SFX-at. Ce vezi ca face masina, chiar aia face, nu e nimic “cu titlu de prezentare” (cum scrie pe pozele de hamburgeri de la KFC). Lucru rar in reclamele la autoturisme din ziua de azi, cand putine din masinile care apar in spoturi nu sunt partial sau integral generate pe calculator.

www.jeeppatriot.ro


Un comentariu:

Watching Silhouette spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.