Da!

miercuri, aprilie 30, 2008

Adresa web a anului.


Dati pe Google “Balonul Imobiliar” O sa-l gasiti, primul in capul listei. E un blog. Probabil “blogul anului”, desi e inceput prin august 2007. M-am apucat sa-l citesc pe la 10 seara si l-am terminat pe la vreo 3 dimineata. Nu va rapim placerea de a-l “descoperi” singuri. Nu e doar cutremurator de actual si incredibil de interesant, e si foarte bine scris, felicitarile noastre.

Nu e vreun profet nebun, pentru totul acolo e documentat si - extrem de important – foarte logic. Daca tocmai va manca in fund sa va cumparati o locuinta acum, cititi-l rapid, inainte sa faceti un drum la banca sau la notar. S-ar putea sa se dovedeasca a fi foarte util.

Extrem de folositor si celor care au inghitit prostia confirm careia Romania ar fi singura tara de pe planeta asta unde legile economiei nu se aplica. Daca pe vremea Caritas-ului ar fi citit taica-meu un blog ca asta, probabil ca acum as fi fost un fiu mai fericit.

2 comentarii:

Anonim spunea...

chiar FOARTE tare blogul!

Anonim spunea...

hm, cand e in sensul in care ne dorim, totul pare foarte logic:) stiu site-ul de cand a aparut, cam de atunci tot spune ca o sa scada... si, ati vazut voi vreo scadere? Aaa, la apartamentele comuniste din Rahova? si pe cine intereseaza?

Nu zic ca nu sunt si franturi de adevar, dar oamenii isi doresc prea arzator sa scada si refuza sa vada unele evidente.