Da!

vineri, august 03, 2007

Saturday



Today is Friday and is good. You know why? Because tomorrow is Saturday and Saturday is fun. You can catch a movie on Saturday or you can read a book or you can eat shaorma in the park. Which is a great thing to do. And nice as well. Ooooh, maaan, I love Saturdays. If you would ask me what is the definition of happiness, I would say Saturday. OK, ok, Sunday is not bad either, you can have fun on a Sunday too. But I’m more of a Saturday type of person.

PS: Foarte multe bloguri romanesti sunt scrise in engleza, lucru care ni se pare ca e un fason si o aroganta din partea autorilor care refuza sa le zica pe limba noastra. Bine, si o mica dovada de snobism din partea celor care le viziteaza, pentru ca majoritatea click-urilor sunt de la romani din biroul de-alaturi, si mai rar de-afara, de unde se-asteapta propietarii ca o sa le vina vizitatorii. Mai nasol e ca de obicei scriu texte lungi si anoste, care spun ceva doar despre stapanirea limbii, si nimic interesant pentru cititori. Which is not nice. Revenim cu link-uri.

3 comentarii:

Anonim spunea...

zloboz in singe on a stick; engleza nu are cuvintu 'shaorma' poate, cel mult, 'kebab'

Eugen Suman spunea...

si eu am unul in engleza, dar e unul in care pun chestii care mie mi se par interesante si jur cu mana pe inima ca nu pun posturi lungi hi hi.

a, si jumatate din vizitatori sunt din afara, railor ce sunteti. /emoticon cu scos limba/

Donazz spunea...

I totally agree, dawg!
Come see me. Want some tea?
http://poveste-despre-america.blogspot.com/