Da!

luni, martie 12, 2012

De ce nu-l credeti, necredinciosilor?

Taximetristul Alex, unul din cei 5 voluntari discoveriti si folositi in proaspata noastra campanie pentru Discovery a avut un mic soc dupa prima zi de celebritate. Si ne-a scris un mesaj care ne-a frant inimile:

"...m-au sunat aproape toti...... unii din ei sa-mi spuna ca cei de la radio zu m-au criticat....ca ei cred ca odata ce ma rasturnam cu masina in dambovita nu mai scapam eu. Astia sunt oamenii unii cred, unii nu. Eu imi doresc sa fiu sanatos si fericit, nu sa ma creada ei. Imi pare rau de voi cei care ati depus un efort si ati incercat sa-i dati viata povestii mele. Multumesc. Cu drag Alex."

Cu multa placere, Alex. Si da, te-ai prins exact care e atitudinea corecta in astfel de situatii. Noua ne-a luat mai mult timp (si mai multe festivaluri) pana sa ne prindem ca in advertising e la fel si ca de fapt trebuie intr-adevar doar sa ne dorim sa fim sanatosi si fericiti.

6 comentarii:

headhunter spunea...

ala care a avut idea sa publice pe blog mail-ul de la taximetrist are cap de pr si trebuie luat asap din headvertising si angajat pe un salariu dublu intr-o agentie brici de public relations.

da, asta faci. nu press release-uri scrise in stilul compunerilor cu "a venit toamna". replici scurt si esti onest.

bravo. n-am mai vazut demult o reactie atat de fireasca in cazul unei posibile pene de credibilitate pentru un brand.

ala cu ideea spunea...

deci tu zici sa le dau maine preaviz astora de aici? pe de alta parte nu aveam senzatia ca sunt bani chiar atat de buni in agentiile de PR - ma insel?

headhunter spunea...

preaviz? da.
te inseli? da.

ala cu ideea spunea...

uite, si tu scrii foarte scurt si la obiect; si oarecum expresiv - n-ai fi rau pe post de copywriter; daca lucrezi in PR vrei sa facem schimb, headhuntere?

Anonim spunea...

Eu il cred. Si eu am cazut cu masina, nu in Dambovita, si am scapat. M-au scos 2 persoane de sub bancheta din spate. Masina era cu rotile in sus, partea din fatza in apa.

M

Anonim spunea...

eu am cazut cu bicicleta si am scapat...deci are sens