Da!

joi, martie 22, 2012

Mortul s-a inecat in Bega.

Luand urma puternicului miros de mort, am dat peste cineva care ne-a zis ca responsabila de Profi e o mica agentie din Timisoara, insa nu-i stia exact numele. Ahem. Vorba aia, "minte el, mintim si noi". Dar suna plauzibil, avand in vedere ca beneficiarul e bazat in Timisoara; pare deci extrem de logica aceasta semi-dezlegare a misterului.

2 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Popescu Alexandru spunea...

cum sa se inece mortul:)))