Da!

miercuri, aprilie 13, 2011

The second batch.

“Dintre sute de catarge”, ale lor parca au fost ceva mai rezistente la tavaleala testelor noastre preliminare. Deci ei sunt cei 4 noi interni ai nostri. Au ajuns intr-a doua saptamana de exploatare, au incasat déjà intre ochi 3 briefuri pe bune si se numesc, in ordine, Sandra Bold, Horia Hotaran (da, el a mai fost si la ADC, dar ce-are a face), Cristina Caloian si Andra Gheorghiu. Or trai si or vedea.






Intai am vrut sa punem vanity photos cu ei pe blog, ‘sa dea bine agentia’ – dupa care ne-am decis sa ii aratam mai aproape de adevar – adica un picut stresati. Si preocupati, asa cum ne-am dori sa isi doreasca sa fie. Dar suntem convinsi ca au sa mai relaxeze si dupa o luna o sa suim si pozele cu zambete largi, de la o ureche la cealalta. Mai ales ca peste o luna probabil o sa si avem soare pentru poze ‘solare’.

4 comentarii:

shlong holes spunea...

stresati dar si uratel imbracati
inca nu s-au pimpuit ca aia care sta rascracita pe canapea, in tenisi. aia e mai batrana, a lucrat mai mult in "industrie"

Craciun spunea...

ŞI de unde mă rog fobia asta faţă de tenişi, canapea şi răscrăceală? Bine, ea nici nu stă crăcănată. Ci mai degrabă lungită. Şi totuşi nu-ţi înţeleg vitriolul.

Baba Oarba fara Threadless spunea...

ce ma bucur ca din nou dam prost la "fashion police". in bucurestiul de azi, asta a inceput sa fie un fel de semn de integritate.

tzapu rocolectif spunea...

voi nu vedeti ca e foame pe strada in "bucurestiul de azi"?