Da!

miercuri, aprilie 20, 2011

Si, dupa Irina, s-a aciuat in batatura si…

…Alexandra. Tot la project management; pentru inceput ursitoarele au decis ca va fi mai degraba "fochista" Dianei. Vazand ce tocmai i s-a intamplat pe blog Irinei, d-ra Albu a fost categoric mai rapida in a furniza gazetei virtuale de perete mai multe detalii despre dansa. Astfel, se pare ca “on the side”, inca mai tine traininguri de project management (?) si de – gulp – “bazele fotografiei” (???)


Cand veniti cu spaga la Alexandra, veniti mai degraba cu jeleuri Haribo. Si ca sa si citam din dansa: “chiar daca sunt fata nu imi e teama sa 'get tehnical' si sa dezbat diferentele intre sistemele de operare ale telefoanelor sau ce s-a mai intamplat la ultimul key note Apple”- sweet baby Jesus, pe cine ne-am bagat in casa?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună. Lucrez pentru blogul
http://pegas-motorizat.blogspot.com/
Am ajuns pe blog la tine şi mi-a plăcut cum arată şi ce scrii. Am fi încantati dacă ai accepta să ne adăugăm în Blogroll reciproc. Obişnuim să ne citim blogroll-ul pentru că în el se află blogări mai "grei" sau mai "uşori", dar care scriu frumos şi merită cu toţii citiţi. Dacă accepţi propunerea mea, anunţă-mă printr-un comentariu la mine pe blog sau printr-un mail la ynutzayna33@yahoo.com ! Dacă nu doreşti ignoră mesajul şi acceptă-mi te rog scuzele pentru deranj.
Cu respect, Elena Pavaluta.