Da!

marți, august 31, 2010

Un pranz la 2000 m.



Jumatatea neplecata in concedii a agentiei s-a suit brusc in 3 de 4x4 si a luat-o pe cea mai inalta “sosea” din Romania (DN 67C “Transalpina”)


Dupa Pasul Urdele (2145m) a cotit-o acana, pana la un platou cu altitudinea din titlu, unde a servit rodul muncii de acasa a dlui Neagu si a domnisoarei Popescu (adica jumatate din Rock’n’Roll)



In materie de BTL e considerata o performanta sincronzarea unui pranz cu evolutia a 3 reactoare care sa scrie pe cer initiala numelui companiei aflate in retreat, in cazul nostru litera “H”, cu perfecte unghiuri de 90 grade. Ceea ce inca o data demonstreaza inaltul profesionalism al echipei Neagu-Popescu.


Dupa care siesta s-a facut pe si mai misteriosul si nesemnalizatul “Strategic”, in sfarsit liber de zapada care ne-a oprit la timbildingul din mai. Daca mariti poza, punctuletul ala verde-inchis e “aparatorul” echipajului Cocea-Enache-Dragne-Popescu-Ioja.


Craciun, cum il stiti, semi-nud, in anticiparea accidentului nautic de a doua zi. Evident, nimeni in afara lui nu a mai cazut din barca.


Pentru ca a doua zi a fost livrata “surpriza nautica” cu largul concurs al caiacelor care poate ca v-au intrigat in posturile trecute de pe blog.



Nu, nu toata lumea a vrut sa ia parte la manevrele navale ale agentiei, dar unde-i lege nu-i tocmeala, cu atat mai mult cu cat esti cel mai junior account al agentiei.

Un comentariu:

ortansa jude spunea...

cat bulan ati avut voi cu excursia pe strategic, era ultimul weekend in care mai puteati. ieri, miercuri, a inceput sa ninga pe acolo.