Da!

vineri, august 20, 2010

Poate faci moca Scoala ADC.

Acest post ar trebui sa aiba un “P” bagat intr-un cerculet, pentru ca e publicitate curata – rugati fiind de dra. Croitoru - care cohordoneaza Scoala ADCRO – sa o ajutam sa-si promoveze promotia.

Credem totusi ca e un gest crestinesc sa acceptam publicitate pe un blog despre publicitate avand in vedere ca e criza si ca nu ne indoim ca eventualii doritori de Scoala ADC ar prefera sa economisesca cateva sute de euro pe care probabil ca inca nici nu ii au.

Iata deci linkul care va poate aduce bursa ravnita, in caz ca o ravniti, dar trebuie sa va grabiti destul de tare – adica sa faceti ceva in weekend:

http://www.blog.scoalaadc.ro/concurs-facebook-cat-de-mult-imi-doresc-sa-ajung-la-scoala-adcro/

3 comentarii:

Cezar Cherciu spunea...

si daca ideea si regulamentul concursului nu sunt conforme cu termenii si conditiile de desfasurare a unui concurs/promotii pe Facebook ce ne facem? :)

spre exemplu,

"You cannot: Condition entry in the promotion upon a user providing content on Facebook, such as making a post on a profile or Page, status comment or photo upload"


mai multe detalii la adresa de mai jos
http://www.facebook.com/promotions_guidelines.php

cu stima,

un fost absolvent

coada de topor din head spunea...

pai banuiesc ca e treaba lui millenium, noi am fost baieti draguti si i-am ajutat in promovare cu blogul proprietate personala. ghinionul lor daca cineva de la alde Zuckerberg va fi la fel de vigilent ca si 'mneata.

Cezar Cherciu spunea...

mda...pacat ca milleniumul incearca sa promoveze scoala intr-un mediu pe care nu prea pare sa-l cunoasca, daramite sa-l si inteleaga.

inca una din regulamentul concursului ce nu tine seama de ce zice la carte:

8.1.1. Toti cei 10 Participanti vor fi instiintati individual prin cadrul unui mesaj personalizat trimis de “Scoala ADC*RO” prin cadrul retelei Facebook si va fi rugat sa comunice datele personale (in cazul in care nu sunt publice in cadrul profilului sau de Facebook), pentru a le fi confirmata ulterior identitatea in cazul in care vor intra in posesia Premiului.

la linkul de mai devreme zice:

"You cannot: Notify winners through Facebook, such as through Facebook messages, chat, or posts on profiles or Pages."

intrebare: date fiind cele de mai sus...ce ne facem cu ai mai carcotasi care ar putea avea oaresce nemultumiri?

eu inteleg ca e treaba lui millenium si ca voi ati fost baieti draguti, dar pana si Peter Imre (adica inamicul inamicului) a interzis reclamele RMCG in trustul Adevarul :)

toate cele bune,

cezar

p.s.: pt mine, experienta de anul trecut de la adc a fost foarte ok, iar anul acesta nu am aplicat. sa nu se inteleaga ca 'mneamea ar cauta pricina din vreo frustrare de orice fel. i-am instiintat si pe cei de la millenium ca nu e ok ce au facut si astept sa vad daca reactioneaza in vreun fel.