Da!

miercuri, octombrie 03, 2007

primaspaga.ro

Intr-adevar, asa cum spunea cineva la "pareri", pozele de mai jos cu mainile murdare sunt de la filmarea unui spot anti spaga. Dar nu e atat anti spaga cat pro discutii anti spaga. Pentru ca suntem convinsi ca un spot TV nu poate intoarce un spagar din drumul lui. Dar o discutie deschisa pe un forum s-ar putea sa il faca pe un tanar spagar sa se gandeasca de doua ori.



La filmare, una dintre doamnele de la figuratie ne-a spus o replica excelenta. Cita un doctor care i-a cerut ei spaga si care spunea:

"Doamna draga, eu nu spun ca nu iau...dar nici nu pot sa va refuz."

Daca stiti alte astfel de metode "sirete" de a cere spaga, intrati pe forum si bagati.

4 comentarii:

Anonim spunea...

decy eu cind am fost tina!r am cystygat un concurs nuda spaga pentru ca dateam solutyy despre cum sa nu se dea spaga. yn contynoare cred ca spaga este un lucru murdar, dar asta nu ynseamna ca spotul este unul bun!!!!?? nuu!!! din potriva, el este najpa, ylustrare pe fata a espressyey de larg consum "bani murdari", corcyta cu adjectivul "mînjiţi" se spala lumea pe cap cu ei. deci ydeea la acest spot a fost ca yntentya de a da jpaga e rea ji ei totzy din byrow, toti e mynjyty. decy nu am vrut sa zyc nymyc, doar sa folosesc multy "y" in text, ca turcyy.

Anonim spunea...

Ma asteptam sa fie ceva anti-spaga, cum v-am mai zis, dar totusi e un spot bun.

Mi-a placut campania asta. Desi as fi interesat si ce rezultate a obtinut in randul tinerilor. Daca se gasesc niste cifre dupa un timp, sa nu ezitati sa le comunicati.

Numai bine,
Dragos

Stefan Stroe spunea...

Faina executie.

Insa cine si cum va asteptati sa reactioneze la vazul unei astfel de mesaj?
E un call to action de impact, care probabil ii va trimite pe forum pe cei care dau spagile medicilor, profesorilor, functionarilor.

Dar ce faci cu cei care iau spaga si pe care ii doare la basca de mesajul tau?

Am atatea intrebari... :)

Anonim spunea...

primul lucru la care te gandesti cand vezi sloganul campaniei: 'nu lua prima spaga. negociaza.' sau aceasta a fost perceptia mea.