Da!

joi, octombrie 18, 2007

Branding de tara.Ma, si v-am zis! Copiii aia nu au ce cauta in fata "baietilor nostri carora le multumim pentru o calificare asteptata". Daca data trecuta le remarcam prezenta natanga, acum iese la lumina si "suficienta" lor. La meciul cu Olanda s-au postat pe genul meleu in dreptul romanilor lasandu-i pe "batavi" singuri. Unde e ospitalitatea tipic romaneasca, unde sunt copii frumosi de la rubricile "Ba al meu e mai frumos!" din revistele igienice?

Si hai, nu va smulgeti parul din cap de nervi si nu o injurati pe mama. Intrebati-va de ce nu se intampla anomaliile astea si englezilor si talienilor, sau, mult mai rau, necivilizatilor de bulgari sau italienilor de albanezi. Stiti de ce? Ca la ei McDonalds face hamburgeri si la noi face branding de tara.

2 comentarii:

Anonim spunea...

mizanscena de neam prost, ce sa le ceri

Anonim spunea...

copiii aia sunt urmasi vrajnici ai unor oameni care fac cinste tarisoarei noastre.

Sa stea langa Olandezi? pai toti parintii lor stateau cu videou pe inregistrare, si pun pariu ca peste ani momentul asta o sa fie unul de referinta. "am stat langa goian la meciul cu olanda" vor spune viitorii adulti cu glasul usor infiorat.