Da!

sâmbătă, septembrie 22, 2012

Searching...

Corina da un search pentru un "project manager". Si, chiar asa, poate sa fie "un", nu-i neaparat sa fie "o". Insa neaparat, omul pe care il cauta Corina trebuie sa fi lucrat o vreme intr-o agentie. Adica nu vrea juniori si in niciun caz "tinere domnite" care cocheteaza cu ideea de a lucra intr-un mediu cool, fun, relaxed. Iar pe cei/cele care pretind ca au experienta suficienta, ii va "chinui" cu doua, poate trei interviuri inainte sa se pronunte. Trimiteti CV-ul la corina@headvertising.ro. Si bafta. In caz ca nu va raspunde repede-repede, fie e pe skype cu un client din provincie, fie e la un debrief de pitch, fie e la ING sa vorbeasca de campania din toamna, fie sta langa Cami sa modifice un banner, fie e cu Gologan in sala ca sa ii povesteasaca ce a vorbit pe skype. Sau din cu totul si cu totul alt motiv/client/job/telefon.

8 comentarii:

Clientul preferat spunea...

nu exista o alta Corina pe lume, nici macar una mai mica. ea este unica and awesome.
ca sa stiti de ce nu gasiti.

Clonator spunea...

ba da, mai exista, e statistic imposibil sa nu mai existe inca una; uite, de pilda alexandrescu zice ca a gasit inca doi insi care arata exact ca el - unul in cuba, si unul in germania.

Anonim spunea...

Matinalul spunea...
Pentru noi, cei din afara, care nu o stim pe Corina, nu credeti ca ar trebui sa ne furnizati o fisa a acesteia ?... Ca daca, Doamne fereste, om fi mai buni decat ea si in loc de o Corina mai mica va procopsiti cu una/unul mai buna/bun ??!!!
Era mai simplu daca scriati nu mai putin de... dar nici mai mult de...
Sa stie omu' la ce se inhama. Anuntul vostru ar avea o singura scuza pentru formularea discriminatorie - daca a fost scris chiar de mentionata . Pai se poate?! aveam alte pretentii de la voi...

ager manager spunea...

creca ne putem descurca si cu o "corina mai buna". doar ca asta "mai buna" o sa ii fie subordonata "corinei mai proaste", asta de o avem acuma - ca e sefa, nu de alta.

Roxana spunea...

Salut,

Ati gasit-o pe Corina cea mica sau inca mai pot trimite un Cv. :)

Multumesc frumos,

HeadBotezatorul spunea...

@Roxana, trimite trimite e loc si de roxane-corine

Unknown spunea...

Salut,

Am vazut ca anuntul este un pic mai vechi, insa ma intrebam daca mai este valabil postul.

Mi-ar placea sa lucrez cu voi si cu Corina, mai ales ca va cunosc destul de bine.

CezaraB spunea...

Curioasa daca mai e valabil jobul. La cat l-am promovat pe fb si linkedIn, ar trebui sa nu mai fie, dar... :)