Da!

miercuri, septembrie 05, 2012

Saptamana rechineasca

Am dat din nou o mana de ajutor la Shark Week-ul de anul acesta. Cum ar fi la vorbele app-ului, de pilda. Sau la materialele pentru activarea de la AdFel.
Iar daca erati curiosi cum a inceput toata tarasenia, am citit ieri pe AdAge “geneza”: Shark Week was conceived in a hotel suite. Cable was in its infancy and Discovery Channel, just 2 years old in 1987, was looking for a way to attract viewers. It was a decade after Steven Spielberg's "Jaws," and America was still fascinated by the mysterious animal: The network saw a bump in ratings every time shark-related programming aired. Steve Cheskin, an exec at Discovery at the time, blurted out "shark week" at what has been described as an afterwork brainstorming session. As he recalled, Discovery founder John Hendricks smiled and said, "That's it." Twenty five years later, "For Discovery, it's the Super Bowl,"
"Infografica" de mai sus nu e a noastra, ci "primita" dar am postat-o pentru ca orice propaganda pro-rechini e binevenita - nu numai ca nu ne mananca ei pe noi, ci noi pe ei, dar o si facem intr-un ritm care nu le da nicio sansa in caz ca nu se schimba nimic in perceptia noastra despre ei.

Un comentariu:

raposatu\ spunea...

ma rodea tare de tot invidia la infograficul ala. acum m-am mai linistit. uuf!