Da!

vineri, iulie 01, 2011

Punk de marketing.

Le aduni, le tai, le cosi, le lipesti cu cositor, faci ce stii tu ca sa-ti iasa un ghem, o solnita, o monalisa, ceva. Adica faci si tu Art of Can, ca n-ai mai facut nimic artizanal de la inceputul anilor '90, cand construiai robotei din pachete de Assos. O idee simpla si misto, care ar fi murit instant in stadiul de "propounere neconventionala", pe la multe marci cu staif care nu prea agreaza ideea sa-si dea produsul la "vandalizat". Dar poate tocmai d-aia, lui Arta din Cutii ii merge bine de vreo 14 ani, in vreo 24 de tari. Pentru ca are o doza suficienta de curaj si "self irony", ca sa-si lase un pic mai moale tricepsul de "brand guardian", si sa castige simpatie de la popor.
Adi, Soimulescu, Gologan, Cami, Matache si Delia, inlocuita cu Diana C, inlocuita mai apoi cu Diana F, au fost responsabili cu partea de inscrieri a evenimentului. Mai jos, un "application kit" pe care l-au primit toti cei care au aplicat.





Un flyer-postcard la pachet cu o "harta turistica", respectiv "necesarul" ca sa intelegi despre ce este vorba.





Si o "ciorna pentru exercitii", insert in DOR si Men's Health.



Domnul Paul Savulescu ne-a trecut pragul cu ceva timp in urma, ca sa se "impregneze" un pic cu marca, si cu un mic brief despre care, evident, nu putem sa spunem nimic acum.


Ne gandim ca daca Adi a lasat pe birou cutia, n-a iesit tocmai rau la capitolul "production values". Si, da, sigur ca asa arata biroul directorului de productie. Un "haos controlat".


O sa cotizam si noi, la un moment dat, cu niste materie prima pentru vreunul dintre participanti. Daca stiti pe careva care vrea sa faca un caine de vanatoare ca ala din logo, spuneti-i sa treaca pe-aici cu doi saci de iuta.

3 comentarii:

Denisa spunea...

Da' ştiu că beţi nişte RedBull, nu glumă! Ar fi şi greu să beţi glumă, ce-i drept.

managementul crizat spunea...

denisa, de maine esti copywriter.

Simona Sava spunea...

m-am inscris si am primit cadoul. foarte fain, bravos Headz! am primit si ceva doze de la RB, dar as mai avea nevoie, asa ca...daca vreti si-aveti placerea...spuneti-mi pe cine sa contactez :D
nu, nu fac cainele din pacate