Da!

joi, iulie 28, 2011

Doua, sa le zicem, premiere.

Craciun a dat dovada de profesionalism, ce altceva, cand a imbracat o rochie de seara ca sa livreze insighful copy pentru un client care se adreseaza "sexului frumos".


A doua premiera ar fi ca Gologan a facut cinste de ziua lui. Cu tortul pe care l-a primit cadou de la ING si cu bautura pe care a pus-o la bataie Staiculescu.


5 comentarii:

Anonim spunea...

Ziua lui Gologan a fost in aceeasi zi cu prezentarea lui Iashido?
Sau suntem cu totii martori ai unei conincidente nefaste, care a facut ca Rafaela si Staiculescu sa fie surprinsi in aceleasi haine, la interval de o saptamana?

Anonim spunea...

in fiecare miercuri se poarta rochii, e bine stiut

De la client spunea...

lui Craciun ii sta ingrijorator de bine cu rochie.

o fosta colega spunea...

craciun, te-am invitat in oras in rochita si m-ai mintit ca vii. si n-ai mai venit! cum comentezi?

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!