Da!

marți, septembrie 07, 2010

“A treia intoarcere”.



Adica a doua descalecare la Headvertising a Bogdanei Butnar. “A treia intoarcere”, in sensul ca ni s-au mai intamplat in istoria agentiei reveniri spectaculoase in sanul shatrei a fiilor risipitori, cu mintile momentan ratacite. Am mentiona astfel “Intoarcerea lui Cipake” si “Intoarcerea lui Matache” (Voda Lapusneanu se mai gandeste)

Mai mult, astfel ne facem cu o noua dublura de nume in agentie ("Cu d.ra Butnar va rog!" / "Care din ele?") Da, recunoastem ca am negat in fata presei pana in ultimul moment posibil acest eveniment comparabil doar cu al doilea mandat al lui Piti la Nationala, dar n-am facut-o din viclenie ci din superstitie.

PS: La intrebarea des pusa in ultima vreme “dar ce face Bogdana la voi, strategie, online sau new business?” raspunsul este, ca la inghetata asortata, “cate o cupa din fiecare”. Si lucram la o titulatura acoperitoare pentru toate astea, pentru ziaristii insistenti care chiar vor sa ii puna o meserie sub poza.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ar mai lipsi "Intoarcerea lui Comache". De dragul rimei :)

managementul crizat spunea...

cu comache - rapit la vremea respectiva de finantele trustului realitatea-catavencu - ma tot vad pe ici pe colo; la prima vedere dragostea pare intacta.

Anonim spunea...

hai ca product placement-ul la apple e de inteles cumva, dar chiar atata criza sa fie de ati ajuns sa o pozati pe bogdana cu o activia de-a stanga-i?

Unknown spunea...

well, merita si ea o agentie pana la urma :) aici pare mult mai in peisaj.
sa vi se intample lucruri bune impreuna.
succese!

Anana spunea...

Know-How Manager
New Online Strategy Head of Thinking
Web Stuff Master
:) cateva titulaturi pt Bogdana.
mai fac modificari daca e nevoie (deh...sunt un copy singur acasa...:P)