Da!

joi, septembrie 09, 2010

Hotii si vardistii.

Alaltaieri noapte ne-au calcat hotii, mai bine zis, hotul, pentru ca era unul singur. Ne-a umflat 3 laptop-uri si o placa video - de la singurul PC potent din agentie (semn ca lumea interlopa inca nu bungheste dpdv tehnologic Mac-urile)



In urmatoarele 48 de ore hotul a facut circa 230 de greseli de incepator si a fost astfel prompt prins de bratul scurt al legii. Modest, detectivul cu flagrantul a acceptat din partea noastra ‘decat” o Cola de 2 litri si o shaorma. Sa te mai indoiesti de Politia Romana.

PS: le-am recuperat intr-o nuanta de “verde X-files” de la praful special pentru amprente cu care au fost generos machiate.

6 comentarii:

japca la pukka spunea...

respectuos va rog sa imi dati numarul de contact al acestui agent Moldovan.

nu de alta, dar se pare ca a doua zi hotul a poposit si la Pukka, de unde a luat un laptop, un rucsac, un aparat foto si niste casti.

eu am avut ghinionul sa fiu "ajutat" de o doamna politist care nu apreciaza nici macar arta contemporana. a zis despre un tablou al lui Branea ca e cel mai tampit tablou vazut vreodata.

deci?

managementul crizat spunea...

cata neagu si ionut s-au ocupat de "police liaison", deci ei stiu cum sa dai de dl. sherlock.

fratele grimm spunea...

pukko, nu te astepta la prea multe, pe asta l-au prins pentru ca a fost deosebit, dar deosebit de prost. mai ramanea sa lase si o dara de farmituri pana la el, ca in povesti.

Razvanexu spunea...

Ce bou, putea sa fure si el din alt birou, ar fi picat magareatza pe Vlad.

managementul crizat spunea...

razvanexu, o sa razi, dar i-au spart si casa lui vlad intre timp - pe bune; sau o sa zici ca a fost construirea unui abil alibi?

razvanexu spunea...

Ar fi fost daca operatorul ar fi acelasi, ma gandesc, si la voi si la el, altfel nu vad cum...

Nasol, dar nu ma pot abtine sa intreb - cate chei cu Bart exista??