Da!

marți, iulie 13, 2010

Ultimul post legat de mondial, pe bune.

Din pauza publicitara teverista, cei mai multi au ramas cu dl. Zidurean si vinurile anagramantului sau comanditar (ONIV adica “Vino” pe dos, got it) Noua insa ne-a placut cel mai tare anuntul TVR despre cum anume poti trece televizorul din modul “full” in modul “squeeze”. Pentru ca ni se pare metaforic si premonitoriu pentru o tara intreaga care in lunile urmatoare va trebui sa invete sa treaca “din modul full in modul squeeze”.

6 comentarii:

zidureanu spunea...

si tineti aproape de vin

str. Ziduri Intre Vii spunea...

am baut si azi la pranz, si m-am abtinut sa-mi mai torn cola in el, cum obisnuiam.

lacrima lui ovidiul spunea...

am inteles ca rozeul merge si la pizza cu tacamuri din plastic

secretul lui pyrrhus spunea...

am baut ieri 2 sticle in 3 insi la tago mago si ne-a durut capul pe toti o juma de zi dupa. ceea ce dovedeste fie ca hipsterii nu beau vin, fie ca desi iti pot vorbi doua zile non-stop despre biciclete si trei despre vans, nu au nici un pic de discernamant in ceea ce priveste sucul de struguri fermentat - si de aceea isi permit tagiimagii sa tina chestiile alea in pravalie fara sa fie batuti cu pietre de clienti.

wiski coca cola spunea...

poate va era doar cald, de la caldura

fata cu parul de floc spunea...

feriti-va de chestia numita "budureasca", mai ales daca aveti predare a doua zi la vreun client. sau nu va feriti daca vreti sa pull-a-madalina-manole stunt. ba chiar s-ar putea sa fie mai misto cu insecticid, ca termini repede, nu te chinui aiurea.