Da!

miercuri, iunie 16, 2010

Unde pui ca acum e mai scump si decat gatefold-ul in glossy



Accesoriul de mobilier din lemn masiv se gaseste intr-un magazin de langa Irish Pub-ul de pe Titulescu. Si probabil ca va fi achizitionat de vreun baron de agentie media. Sau de vreun mogul din presa scrisa, care nu s-a impacat cu gandul ca revistele sunt pe duca. Si nici cu ideea ca multe dintre ele s-au ratat nu doar din lipsa de publicitate, ci si din lipsa de creier. Gandite ca vehicule de publicitate si (cu mici exceptii) slabe rau pe content, cu tiraje gonflate ca sa sustina ratecard-uri jenante, a fost firesc sa crape cand n-au mai acoperit nici macar salariile si tipografia cu paginile vandute.
Cum niciun publisher n-a inteles ca mai intai trebuie sa ai produs si abonamente, si mai apoi niste fete cu Matiz care sa-ti vanda spatiu publicitar, cum mai niciunul n-a scos o revista pentru un public, ci pentru un grup de advertiseri, cum nimeni n-a adaugat o coala cand nu mai incapeau ad-urile in revista (era mai simplu sa taie din partea de editorial), e cam deplasat sa-ti para rau dupa "magazinele" din Romania.
Amuzant ca solutiile pentru amanarea decesului tin tot de content. Din cand in cand, unele se mai resusciteaza cu cate un DVD la tipla. Evident, pentru cine mai crede ca e misto sa ai acasa o biblioteca de DVD-uri.

Un comentariu:

utopic spunea...

hahaha cine-a scris asta merita un pupic