Da!

luni, mai 31, 2010

Si, la polul stilistic opus lui Carioca…

Un fel de omagiu postum cartoon-urilor care aproape ca au disparut din ziarele noastre. Am incercat sa inviem obiceiul, sub “sponsorizarea” lui UniCredit, vis a vis de creditele pentru locuinta. Finalmente, de data aceasta au sfarsit mai aproape de ideea de macheta de presa decat de cea de “daily cartoons”, dar promitem ca nu ne vom da batuti. Am desenat 25, in media plan se pare ca a fost loc doar pentru 7 diferite. Aici, 5 dintre ele.





6 comentarii:

Anonim spunea...

1. nu sunt fan carioca, preturi f mari si nici ei nu sint the coolest cats around, cum le place sa se alinte
2. nu imi plac deloc comics-urile si strip-urile din ziare, sa se dea odata legea aia cu micsorarile salariale sa se scoata si comixurile din ziare
3. dar bune vorbele din calendarele astea, mai putin 3; un proprietar de apartament nu se da batut zicand "mi se pare firesc"; dimpotriva, el inca spera sa ii dai 450 de euro pe garsonieruta sa, sa isi poata plati linistit ratele la banca

cristina spunea...

Guys, is it just me sau in headline e o virgula intre subiectiva si regenta?

E ca si cum ati fi pus o virgula intre subiect si predicat, doar ca la nivel de fraza. Gen.

Really?

Anonim spunea...

Anonim 1 e inginer-inginer?

servis de clienti spunea...

@anonim

da, si pe mine ma inspaimanta faptul ca trebuie sa prezint la client un estimat de bani venit de la carioca.

fie sunt nebuni, fie au ajuns sa lucreze mult pentru afara si atunci li se rupe de agentiile locale.

desi, cand lucreaza pe te miri ce pentru lucrari de festival, te intrebi de ce oare se poate intampla una ca asta. duble standarde?

matusha ranitzilor spunea...

@cristina

"indeed we did that thing". ok, our bad - exista insa un cont al Academiei unde putem varsa o amenda sau e cu ore de munca in folosul comunitatii? (desi, Academia e aia care a transformat "nici o" in "nicio", nu?)

piranha spunea...

mult mai tare decat desenele in sine, mie mi se pare faptul ca voi ati reusit sa vindeti chestiile astea clientului. adica ori CS-ul de la voi e casatorit si are doi copii cu CS-ul de la ei, ori e un CS foarte tare. eu de cand a inceput criza nu am mai pupat client care sa nu isi bage piciorul in creatie si sa trimita un mail cu sus, jos, stanga, dreapta, mai verde, mai rosu. CS-ul vostru face si freelance? ca punem bani mana de la mana toti din creatie si-i mai dam de un slariu, daca ne vinde si noua munca.