Da!

marți, mai 11, 2010

Platon si Aristotel.


Ok, Aristotel nu e in poza, era putin ocupat. Dar Platon e. Adica noul nostru art-director, pentru ca Gologan, finalmente, a ales cine sa vina in locul lui Tavi. Nu, Platon nu e o porecla. E numele de familie. Prenumele e Dragos. Venit de la Bridge (nu jocul). Se mai dumireste si el un pic cum e cu Mac-ul si dupa aia baga mare; pentru inceput, pe UniCredit.


Vizionar, Dragos se pare ca a vazut-o venind, dupa cum puteti observa mai sus; e o lucrare de-a dansului suita pe debarcader.ro (debarcati daca aveti timp, este site-ul pe care isi suie chestii extrem de "neconexe" muncii lui de zi cu zi) Si de fapt, pana la urma e normal ca un art director sa isi mangaie din cand in cand primul cuvant din titulatura. Mai jos, favorita noastra de acolo, o lucrare care se intituleaza “Sentimente Patriotice Foarte Intense”.

5 comentarii:

Felipov spunea...

Dragos, de asta imi esti huh?
Si nu zici nimic.
lasa ca scot niste poze de la sertar.
compromitatoare.

Anonim spunea...

da, am inteles, il cunosti si pe dragos. altceva?

Anonim spunea...

deci sa inteleg pana la urma ca salariul mic a primat in fata experientei si a talentului, nu? adica din toti cei care au aplicat (unii dintre ei, seniori) el a fost cel mai bun, sau cel mai bun pana in 500 de euro?

altcineva spunea...

Esti penibil si in viata de zi cu zi, sau numai sub protectia anonimatului?

Felipov spunea...

@ anonim I
Daca nu-l cunosti pe Platon nu existi.
@ anonim II Dragos e cel mai tare.