Da!

miercuri, mai 19, 2010

4 x 4 x 5 : 26

Detasamentul Headvertising, cu un efectiv de 30 de oameni, prezenti 26, absenti 4, motivati 3, a efectuat un stagiu de pregatire alpina moto-mecanizata in Muntii Latoritzei (asta vine undeva intre Muntii Lotrului si Muntii Capatanii).


Pentru asta am avut nevoie de 5 vehicule tot-teren (diverse generatii & motorizari) si de un weekend cu cod galben spre portocaliu - apropos de ploaie si inundatii.


Peisajul – absolut scotzian, cu exceptia zapezii care ne-a impiedicat sa intram chiar pe ‘strategic’ si sa ne fugarim pe camp cu masinile la peste 2000 metri altitudine.


Asta insa a facut posibile popularele bulgariri si nu l-a impiedicat pe Craciun sa se fugareasca pe camp cu altii asemenea lui, la aproape 2000 metri altitudine. Nu, nu a fost singurul dintre ei care a simtit nevoia sa se dezbrace si chiar a facut-o.


Paparudesc, gestul a provocat doua “momente Skittles”, atat pe culme cat si la cabana, dupa intoarcere.



Cum se explica insa relaxarea - si chiar euforia - de pe chipurile drumetilor nostri montani?


Poate prin certitudinea ca la cabana exista un IMS socialist care sa te deznoroiasca cand chip-urile tehnologiei auto de ultima ora risca sa te lase cu curul in balta, la propriu. Si un caine care sa te adune din nori in caz de dezorientare bahica. Bineinteles, cainele era la pachet cu fiabilul ”M 461” portocaliu.


6 comentarii:

Anonim spunea...

n-ati auzit si voi de eco?
ca pareati genu cu hanorace trendy

Anonim spunea...

si la pachet cu cainele erau si niste capuse. de cap sa va fie!

ucigasul de pui de foca spunea...

nu, noi nu suntem emo-verzi. avem ce-i drept vreo 2 insi cu genti reciclate din prelate uzate de camioane redegiste. slab pe eco-hipstereala; il lasam pe bucurenci sa salveze tara si pentru noi.

a, si e si matache care e biciclist inrait - doar cam atat putem spune in apararea noastra. ok, unii din noi recicleaza hartie (probabil mai multa decat jegosii aia ipocriti de la "Copacul de hartie") dar asta nu cred ca ar trebui sa se puna.

verde doar in tigari spunea...

ati dat acolo cu gaz de esapament sa indrogheze un canton intreg. dar e bine, cel putin, ca va asumati lipsa de respect fata de natura. cind conduci 4x4 tre sa fii trekker, nu tree-hugger. iti asumi statutul. dar, ce voiam sa zic, e felicitari pentru reciclatul hirtiei. sigur o faceti mai bine decit anti-naturii bucurenci sau copacul de hirtie.

ps: nu sint ecologist, arunc mucul de tigara pe strada si cumpar pungi de plastic

am si eu o intrebare spunea...

cine e fata din dreapta de tot, din poza cu nr sapte?

Craciun spunea...

fosta prietena a lui velterean. si una dintre contabilele noastre dragi. daca asta iti spune ceva.