Da!

vineri, ianuarie 23, 2009

Gigica se tireaza la Londra.

Bravand criza, Angela G se muta nebuneste intr-un loc unde o sa ii ajunga mai repede Creative Review-ul. Dar asta nu inainte de a fi dat gata PFS-ul. (adica “Proiectul Fara Sfarsit”) Ce ziua zidea, noaptea se darama, in buna traditie romaneasca, astfel incat au trebuit aproape 9 luni – de la schite si pana la tipar - ca sa termine seria de 6 noi brosuri cu toate planurile financiare ale ING-ului. Regretam deci disparitia unui art de moda veche, genul care intai se murdareste cu grafit pe maini si abia apoi apasa pe butonul acela rotund din care se deschide Mac-ul. Ca la Londra, adica.
















9 comentarii:

Anonim spunea...

Asa si?

Anonim spunea...

pt cine o sa lucreze la londra?
ca vad ca asta e noua spanie a rumunilor.

Ioana Dark a lu Noe spunea...

offtopic.
am o intrebare pentru Serban: astia la unatc au si vreo biblioteca? ma gandeam sa dau la scenaristica si au dat o bibliografie din care o singura carte e la BCU. merci pentru un eventual raspuns:)

Anonim spunea...

Iti spun eu. Au.

Si din cate stiu eu poti sa stai la sala de lectura contra cost. Nu cred ca poti sa iei carti acasa daca nu esti student, dar poti sa incerci.

Anonim spunea...

lazare, nu aburi fata.

poti sa stai la sala de lectura si gratis, si asa nu trece nici dracu p-acolo, da iti trebe un carnet de student de unatcist.
intrebi probabil de cartea aia a lu carabat?

Ioana Dark a lu Noe spunea...

dar iti multumesc!

Ioana Dark a lu Noe spunea...

gerila, cartea de care zici tu e la bcu. despre celelalte 3, Exercice du scénario si inca 2 in engleza, nu stiam ce si cum.
daca eram unatcist stiam de sala de lectura:D
lasa ca ma duc io si bat la poarta si vad cum se prezinta situatia.

Anonim spunea...

pentru ca ma intrebasesi pe mine, iti reconfirm si eu ce ti-au confirmat deja membrii legiunii atf din head - ATF-ul are biblioteca. prafoasa, ca in orice facultate din romania, dar are.
dar, fie ca dai, fie ca nu, daca te pasioneste bucata, da buzna pe Amazon si ia-ti Story, de McKee. one stop shopping, cum s-ar spune.

Ioana Dark a lu Noe spunea...

serban, si mckee e in bibliografie, da.
sunteți niște amabili. sa ramaneti. spor acolo.