Da!

miercuri, decembrie 03, 2008

Influenta machiajului asupra strategiei.

Am fost la mini-seminarul ‘solo’ de la zilele Biz a lui tanti Claire Taylor de la Naked. Insa nu neaparat ce s-a rostit acolo m-a frapat. Cel mai interesant a fost contrastul incredibil dintre aspectul exterior al “strategelor” lor si cel al “strategelor” noastre. De multa vreme, de ani de zile, ma uit cum sunt imbracate ‘ale lor’ vs. ‘ale noastre’ – si nu neaparat cand vine vorba de “plannerite”, ci de “femei din marketing”, in general.

In acest caz particular, Claire purta niste pantofi fara toc, blugi deloc noi, un pulovaras gri, fara machiaj, necoafata (parul prins cu un elastic, intr-o mini-coada). Ceea ce aparent n-o impiedica sa gandeasca si sa lucreze la Naked. Cum erau imbracate, machiate si coafate romancele pasionate de marketing din sala, va las singuri sa ghiciti. Ma intreb insa de ce. La o singura chestie ajuta mult de tot sa umbli imbracata asa, dar acea chestie e interzisa in timpul orelor de program – desi se mai intampla prin bai incuiate, mai ales in timpul petrecerilor de Craciun.

serban

2 comentarii:

Anonim spunea...

probabil claire are si par la subrat.
barbatii prefera damele de marketing din romania.

Anonim spunea...

n-ai gasit nici o toaleta incuiata in timpul acestui mini-seminar? criza a lovit mai puternic afara, asa ca ale lor au fost nevoite sa taie din bugetul de coafor, si din tocul pantofului