Da!

luni, decembrie 15, 2008

ComCom loveste din nou.

O grozavie mare se va abate peste lumea marketingului romanesc in aceste grele clipe hibernale, deja incarcate de panica si bantuite de nesiguranta. Unii membri ai asa-ziselor agentii Cap, Gavrila & Asociatii si Headvertising s-au adunat cu catva timp in urma in platoul unde se filmeaza si faimosul serial “Regina”. Unii spun ca erau imbracati in sectanti. Altii spun ca decat sa faca ce-au facut acolo, mai bine si-ar fi baut urina intre ei.

Niste masinisti au putut sa faca cateva fotografii zguduitoare – ne cerem scuze pentru calitatea slaba a unora dintre imagini, mai ales a celor care prezinta o distinsa directoare de client service spaland pe spinare cu buretele un marunt art director al unei agentii rivale. Si ce cauta Costin “Pila” Popescu deghizat in mijlocul unor creativi de la Head, la randul lor deghizati? Sa pregateasca el oare lansarea unei noi agentii de creatie, cu oameni furati de la Alexandrescu, prietenul lui de conjunctura?



2 comentarii:

Anonim spunea...

cine a folosit cuvantul marunt sa-l arza focul pe matze. sau pe vasile.

Anonim spunea...

Începem prezentarea acestui serial fotografic cu imagini despre infractorii care au subminat Publicitatea Nationala a Romaniei. Uitaţi-vă la ei, ce fete au! Niste indivizi capabili de astfel de expresii sunt capabili de orice...